Важливо: про ефір телеканалів групи 1+1

Про ефір телеканалів групи 1+1

Телепрограма 1+1 за 24.02.2022 та 25.02.2022.

Поділитися:

Шановні глядачі каналів 1+1 media! Ми продовжуємо бути поруч із глядачами та надавати найсвіжішу та перевірену інформацію. Зараз у прямому ефірі триває інформаційний марафон «Оборона України» телеканалів групи 1+1 media із регулярними включеннями із гарячих точок. До марафону долучаються програми ТСН, "Спецкор", "Сніданок з 1+1", "Твій день", "Гроші", "Секретні матеріали", "Джедаї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися 1+1, навіть якщо вдома не підключене телебачення: телеканал 1+1 перейшов у режим телемарафону

Провідні українські медіагрупи 1+1 media, StarLightMedia, Медіа Група Україна та Inter Media Group повідомляють, що під час воєнного стану всі їхні телеканали мовлять у відкритому доступі на своїх міжнародних і незакодованих версіях. Також інформація дублюється на YouTube-каналах, онлайн-платформах, оперативно оновлюється на інформаційних сайтах і соціальних мережах кожної із медіагруп.

«Наше завдання — боронити інформаційний простір, якомога ширше освітлювати події, розвінчувати фейки та доносити до українців найважливіші повідомленням максимально швидко. А також допомогти погасити масову паніку та дати людям чіткі настанови, як діяти в окремо взятому регіоні в цю ж хвилину. На наших каналах тривають безперервні ефіри, ми вимкнули рекламний блок і мовимо нон-стоп, аби кожен наш глядач відчував, що ми поруч, та отримував оперативну та правдиву інформацію», — консолідовано кажуть медіагрупи.

Флагманський телеканал групи 1+1 media — 1+1 — запустив екстренне мовлення зі студії ТСН фактично з початку отримання інформації про перші вибухи в Україні, розпочавши у прямому ефірі спеціальний інформаційний марафон «Оборона України», який безперервно транслюється на телеканалах групи – 1+1, 2+2, ТЕТ, УНІАН ТБ та Бігуді. Також Digital-ефір марафону ведеться через соціальні мережі (YouTube та Facebook), а також на партнерській платформі Київстар ТБ.

Далі в ефірі телеканалу 1+1:

  • 19:30-21:30 — Лідія Таран та Святослав Гринчук;
  • 21:30-1:00 — Наталія Мосейчук 

Завтра, 25.02.2022, в ефірі будуть:

  • 6:30 — Сніданок з 1+1, ТСН
  • 11:15 — Твій день

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що я можу зробити для країни вже зараз: корисні поради для конструктивних дій

Максимально намагайтесь зберегти спокій та бути з близькими людьми. Можете почитати поради лікаря, як заспокоїтися. Не забувайте про важливість довіряти офіційним джерелам інформації, перевіряти кожне слово та не довіряти фейкам  — список тут! Якщо ви опинилися на дорозі, пропускайте авто та не створюйте затори! А особливо — в жодному разі не фотографуйте військову технику та самих військових!

Також шукайте важливу та достовірну інформацію на інформаційних сайтах та у соцмережах групи 1+1 media.

Психотерапевт Олег Чабан: як зберігати спокій у часи війни? Дивіться відео:

Новини по темі