Ведучі 1+1 Катя Осадча, Алла Мазур, Юрій Горбунов вітають з Днем Збройних сил України

День Збройних сил України: як ведучі 1+1 привітали військових

Сьогодні, 6 грудня, дякуємо військовим за захист України від російського терору.

Поділитися:

Ведучі 1+1 написали щемливі слова подяки та привітання для військових в День Збройних сил Укрїни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Днем Збройних сил України: історія свята та привітання військовим

Юрій Горбунов

Ведучий "Голосу країни" та "Сніданку з 1+1" Юрій Горбунов поділився відеороликом про роботу військових та подякував усім захисникам за плідну працю.

"Збройні Сили України — це і є Україна!! Хлопці і дівчата, які боронять нашу землю! Ви наші Супергерої! Наша сила і гордість! Зі святом вас! Нехай вас Бог оберігає! Слава ЗСУ!! Слава Україні!", — написав Юрій Горбунов.

Алла Мазур

Ведуча марафону "Єдині новини" Алла Мазур поділилася світлиною з медикинею Юлей, розповіла їхню історію знайомства та привітала усіх військоих та медиків з Днем Збройних сил України.

"Я вітаю Юлю і разом з нею всіх військових медиків, її коханого, її побратимів, усіх своїх друзів і знайомих в українському однострої з нинішнім святом: Днем Збройних сил України! І точно знаю: практично у кожного з нас є конкретний адресат для вітань сьогодні. Наші рідні і кохані. Брати, сестри, сини, доні… Наші чоловіки і дружини. Ті, за кого молимось, і ким пишаємось. Вони — зі своєю щоденною небезпечною працею, в шалену спеку і під проливними зливами, в люті морози і під шквалом ворожого вогню — вони і є ЛЕГЕНДОЮ під назвою ЗСУ. Їм — віримо. На них сподіваємося. Їх любимо. Їм дякуємо".

Катя Осадча

Ведуча "Світського життя" та "Голосу країни" Катерина Осадча поділилася світлиною з батьками та подякувала захисникам за те, що завдяки ним має можливість бачити своїх рідних.

"Я тисячу раз вдячна нашим Героям за те, що боронять і відвойовують сантиметр за сантиметр нашу землю за те, що ми в тилу маємо змогу жити і працювати, за те, що ми маємо нашу Україну. Сьогодні подумала, за що особисто набільше вдячна нашим Збройним силам? Кожен з нас має свою особисту історію за що подякувати. І я хочу подякувати, що маю змогу бачити своїх батьків, адже коли вороги були вже за кілька кілометрів і з сусідів не залишилося геть нікого, батьки не виїзджали і тільки завдяки нашим Героям Київщина звільнена і будуть звільнені і інші міста! Дякую кожному і кожній Ми в невичерпному боргу перед вами! З вашим Днем ЗСУ!".

Новини по темі