Алла Мазур у свій день народження звернулася до українців та закликала допомогти з ліками для онкоодужуючих

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Алла Мазур відзначає день народження: ведуча 1+1 звернулася до українців

Ведуча 1+1 звернулась до українців та заінтригувала можливими змінами у зовнішності.

Поділитися:

Ведуча 1+1, улюблениця мільйонів українців всіх поколінь Незалежності, Алла Мазур сьогодні, 16 вересня відзначає свій день народження. Традиційно Алла вийшла на зв’язок у своїх соцмережах і зробила відеозвернення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур звернулася до українців: «Якщо болить душа під час війни, пишіть вірші»

Берегиня українських новин Алла Мазур подякувала кожному за підтримку Батьківщини й підкреслила, що ці півроку війни дали відчуття неосяжної любові до українців. Також Алла звернулась з особливими словами до тих, у кого свій, критичний відлік часу з моменту виявлення онкохвороби:

“Обіймаю вас з вірою і молитвами! Пам’ятайте: у людини можна відібрати все, крім одного - волі. І волі обирати своє ставлення до обставин. Рак виліковний. Знайте це. Не мовчіть про свій діагноз! І не бійтеся звертатися по допомогу. Сили прибудуть”.

Алла Мазур

Телеведуча надихнула та заінтригувала можливими змінами у зовнішності задумується над довшим волоссям. У 2019 році, коли Алла Мазур розповіла про свою перемогу над онко, її неймовірні фотографії в новому модному образі з короткою зачіскою після хімій для української версії французького журналу Marie Claire, - надихнули тисячі людей вірити в одужання. 

“Я от вже не встигаю поправляти свою коротку зачіску, бо дуже швидко відростають кучері - і навіть задумалась про варіант довший”, - каже Алла Мазур у своєму відеозверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Я вірю в нашу перемогу, бо ми вже стали єдиним незламним щитом», – Алла Мазур розповіла про свій внесок у боротьбу з російськими загарбниками

Також Алла Мазур звернула увагу на актуальні потреби онкоодужуючих. Ліки, що за потребами цього року закупила держава очікуються тільки починаючи з листопада. І зараз багато онкоцентрів виживають завдяки гуманітарці. Ведуча звернулась до фармацевтичних компаній не припиняти гуманітарні поставки ліків до України.

“Я прошу також сьогодні кожного з вас, дорогі мої друзі підтримати фонд «Inspiration Family», співзасновниця якого Інеса Матюшенко. Вона сама перемогла онко. І зараз працює над тим, щоб об‘єднати зусилля держави, лікарів, пацієнтів та громадського сектора. Зараз фонд збирає кошти на важливий препарат Капецитабін: його критично не вистачає. Якщо можете зробіть свій маленький чи великий внесок. І ми разом подаруємо нові щасливі дні народження ще багатьом і багатьом нашим землякам”, — закликає Алла Мазур.

Допомогти можна за посиланням. 

Новини по темі