Весь світ з Україною: пронизлива акція в Стокгольмі в пам’ять загиблих українців

Весь світ з Україною: пронизлива акція в пам’ять загиблих українців в Стокгольмі

В Стокгольмі люди повторили пози з жахливих фото з місць трагічної загибелі мирних українців.

Поділитися:

Весь світ підтримує Україну у боротьбі проти російської агресії – 24 лютого росія вже відкрито та повномасштабно розпочала війну з Україною. За даними ООН, більше ніж 4.5 млн українців були змушені покинути свої домівки, рятуючи свої життя, життя рідних та передовсім дітей. Українські біженці по всьому світу закликають світову спільноту не зменшувати фокус уваги до подій в Україні та допомагати в будь-який спосіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСин Джона Леннона вперше виконав легендарну IMAGINE на підтримку України: раніше казав, що виконати цю пісню його змусить хіба що кінець світу

стокгольм акція

«Не зважаючи на сніг і дощ, ми продовжуємо збиратись в центрі Стокгольма кожної суботи», — так починається допис на сторінці української спільноти в Швеції.

стокгольм акція

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАктриса із фільму «Список Шиндлера» підтримала Україну та допомагає українським біженцям у Польщі

Остання акція – особливо пронизлива, адже люди вийшли на площу та лягли долілиць з чемоданами в знак пам’яті загиблих внаслідок ракетного удару 8 квітня російськими військовими по мирному населенню на вокзалі у Краматорську, які збиралися на евакуацію. За словами мера міста, на вокзалі під час удару перебували приблизно 4 тисячі людей, серед яких діти. Відомо, що загинуло щонайменше 50 людей, серед яких і діти. Більше 100 осіб поранених.

Стокгольм акція

В Стокгольмі люди повторили пози з жахливих фото з місця трагедії.

Всі фото доступні за посиланням.

Новини по темі