Син Джона Леннона вперше виконав легендарну IMAGINE на підтримку України: раніше казав, що виконати цю пісню його змусить хіба що кінець світу

Син Джона Леннона виконав легендарну пісню IMAGINE на підтримку України
YouTube/Julian Lennon

Син Джона Леннона Джуліан виконав пісню IMAGINE на підтримку України, порушивши тим самим обіцянку ніколи не виконувати цю пісню батька.

Поділитися:

Вчора, 9 березня, у Варшаві пройшов захід в межах акції по збору коштів на підтримку біженців з України Stand Up For Ukraine. Захід завершився піснею IMAGINE, виконаною Джуліаном Ленноном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса із фільму «Список Шиндлера» підтримала Україну та допомагає українським біженцям у Польщі

Джуліан Леннон – британський рок-музикант, співак та син знаменитого учасника культового гурту The Beatles Джона Леннона. Він дав обітницю ніколи не виконувати пісню IMAGINE авторства свого тата, але війна в Україні змінила цю позицію співака. У себе на YouTube-каналі та в Instagram Джуліан Леннон виклав своє виконання IMAGINE в межах Stand Up For Ukraine та підписав відео так:

"Я завжди казав, що єдиний раз, коли я заспіваю IMAGINE, був би «Кінець світу»... Але ця пісня відображає наше колективне бажання миру у всьому світі.  Вона відбиває світло в кінці тунелю, на яке ми всі сподіваємося..."

Про війну в Україні Джуліан Леннон пише:

"Війна з Україною – це неймовірна трагедія... У результаті триваючого вбивчого насильства мільйони невинних сімей були змушені покинути затишок своїх домівок і шукати притулку в іншому місці. Як людина і як художник, я відчував себе зобов’язаним відповісти не неї найбільш значущим способом, який міг. Тому сьогодні я вперше публічно виконав пісню мого тата IMAGINE. Я закликаю світових лідерів і всіх, хто вірить у почуття IMAGINE, стати на захист біженців у всьому світі!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Maneskin записали потужний трек на підтримку України в рамках #StandUpForUkraine та закликали підтримати біженців своїми відео та фінансово

Пісню IMAGINE вважають антивоєнним гімном. Виконанням цієї легендарної пісні авторства свого батька Джуліан Леннон здійснив неймовірну підтримку України і українців, які постраждали і продовжують страждати від жахливої війни, розв'язаної росією.

Новини по темі