Відома модель plus-size підкреслила вагітний животик латексною сукнею (фото)

Відома модель plus-size Ешлі Грем підкреслила вагітний животик латексною сукнею (фото) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Гаряча штучка.

Поділитися:

Нещодавно світ облетіла новина про першу вагітність популярної plus-size моделі Ешлі Грем. Судячи з численних публікацій в соцмережах зірка насолоджується своїм тендітним станом, а її шанувальники із захопленням обговорюють кожну нову світлину.

Так, на своїй сторінці в Instagram модель поділилася яскравими фото, на яких позує у своєму костюмі для вечірки на Хелловін. Гортай знімки:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Поки решта вагітних зірок «перетворювали» свої животики на баскетбольні м’ячі чи соковиті яблука, Ешлі зробила неочікуваний хід та постала в образі мультиплікаційної героїні Джесіки Реббіт. А неймовірно обтисла червона латексна сукня виразно підкреслила цікавий стан зірки. Не забула красуня й про традиційні елементи цього луку – пишну перуку та яскравий макіяж у фіолетових відтінках.

До слова, модель вирішила пригальмувати з екстремальним перевтіленням, тож для свого святкового образу замість туфель на високих підборах обрала зручні кросівки.

Нагадаємо, нещодавно Ешлі опинилася в центрі уваги, коли відвідала світську подію у напівпрозорому вбранні.

Більше цікавих новин про популярну модель читай тут:

1. Відома модель показала ідеальний купальник для жінок plus-size

2. Відома модель показала, як носити міні-шорти жінкам plus-size

3.  Без фотошопу: Відома модель plus-size показала фігуру у відвертому купальнику

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі