Відома модель plus-size вперше стане мамою

Відома модель plus-size Ешлі Грем вперше стане мамою (трепетне відео) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Pamela Hanson for Harper's Bazaar UK

Ешлі Грем показала трепетне відео.

Поділитися:

Днями 31-річна пишнотіла красуня Ешлі Грем порадувала прихильників новиною – вона вагітна первістком. Поділитися щастям модель та її чоловік Джастін Ервін вирішили в Instagram – у день річниці свого весілля пара опублікувала зворушливе відео:

«Дев’ять років тому я пішла під вінець із коханням усього свого життя. Цей період став найкращою мандрівкою з людиною, яку я найбільше люблю. Сьогодні ми такі щасливі, вдячні і схвильовані, адже наша сім’я росте! З річницею тебе, Джастіне. Життя стає все кращим», – написала трепетний пост Ешлі.

Довгий час модель надихала читачок 1plus1.ua на любов до себе та стильний вигляд, і очікування материнства ще більше її прикрасило. Вона багато працює над собою і не боїться хизуватися соковитими формами. А минулого року Ешлі знялася у пляжній фотосесії разом зі своєю мамою! Дізнайся подробиці з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Пригадай спокусливі образи Ешлі Грем за посиланнями:

1. Як носити мікробікіні жінкам plus-size: Вчимося у відомої моделі

2. Відома модель показала ідеальний купальник для жінок plus-size

3. Відома модель показала, як носити міні-шорти жінкам plus-size

Новини по темі