Відома модель plus-size підкреслила вагітний животик напівпрозорою сукнею

Відома модель plus-size Ешлі Грем підкреслила вагітний животик напівпрозорою сукнею | 1+1
Фото: Getty Images

Сміливі вбрання Ешлі Грем спровокували обговорення.

Поділитися:

Минулого місяця світські хроніки облетіла новина про те, що одна з найвідоміших моделей plus-size Ешлі Грем чекає на первістка. Наразі вагітність не вплинула на модні вподобання зірки, тож вона продовжує підкреслювати свої апетитні форми відвертими вбраннями. Днями Ешлі стала гостею Тижня моди в Нью-Йорку, де засвітила дві чорні сукні, що підкреслили її вагітний животик.

На вечірці Harper's Bazaar Icons майбутня мама привернула увагу вбранням із мереживним низом, декорованим пір’ям, та екстремальним розрізом. Образ доповнили лаконічні босоніжки, прикраси та трендовий аксесуар — обруч.

Для шоу Savage X Fenty Ешлі обрала не менш відверту сукню. Цього разу — асиметричну, з напівпрозорою тканиною. Яскравих акцентів її луку додали лимонні босоніжки, клач, сережки та макіяж очей.

Також цікаво, що днями вагітна модель вийшла на подіум під час показу колекції Tommy Hilfiger x Zendaya. Грем з’явилася перед публікою в сукні в горох, яку доповнили широкий пояс на талії, легкий шарф із актуальним принтом «гусяча лапка», вишуканий капелюх, масивні сережки-кільця та тонкі срібні ланцюжки на шиї, що також стали трендом осені 2019.

Фото: Getty Images

Читай також інші новини про зірковий стиль:

1. Як вдягнутися в офіс: Ненудна ідея від Сальми Гаєк

2. Онучка Софії Ротару засвітила стильну вишиванку на Тижні моди в Нью-Йорку

3. Наймодніший верхній одяг осені – такий вже є у Христини Соловій

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі