Відомі пари, яким байдужа різниця у віці

Відомі пари, яким байдужа різниця у віці | 1+1
Фото: Getty Images

Їхнє кохання не знає обмежень.

Поділитися:

Коли зустрічаєш справжнє кохання – світ навколо завмирає. За всяку ціну хочеться бути поруч із цією людиною, і жодні обмеження не стримають почуттів. Редакція 1plus1.ua пропонує пригадати сім відомих пар, які доводять: коханню кожен вік підвладний. Про їхні романтичні історії – читай далі.

Дональд і Меланія Трамп

Різниця у віці: 24 роки

У 1998-му на одній із вечірок Нью-Йорка 52-річний медіамагнат Дональд Трамп зустрів словенську красуню, 28-річну модель Меланію Кнаусс. Між ними одразу виникла симпатія, і майбутній президент попросив у Меланії номер телефону.

Молода красуня йому відмовила, натомість сама взяла номер Трампа. За тиждень вона йому зателефонувала – і почався їхній стрімкий роман. 2005-го пара відсвяткувала розкішне весілля, і вже за рік на світ з’явився їхній первісток – син Беррон Вільям Трамп.

Фото: Getty Images

Гайді Клум і Том Кауліц

Різниця у віці: 17 років

46-річна акторка Гайді Клум уже двічі була заміжня та виховувала четверо дітей. Та цього літа стало відомо, що зірка вийшла заміж втретє. Новим обранцем Гайді став 29-річний музикант, гітарист гурту Tokio Hotel Том Кауліц.

ЗМІ , що пара таємно побралася ще в лютому. Та райське святкування молодята влаштували аж улітку – на яхті. Щаслива наречена встигла змінити аж .

Фото: Getty Images

Річард Гір та Алехандра Сільва

Різниця у віці: 34 роки

Навесні 2018-го Річард Гір втретє одружився. Після трьох років романтичних стосунків актор відсвяткував пишне весілля на ранчо із 34-річною публіцисткою Алехандрою Сільва, а незабаром у подружжя з’явилася перша спільна дитина – син Александр.

Відтоді не минуло й року, як світ облетіла приємна звістка: . За інформацією інсайдерів, уже навесні 70-річний Річард Гір стане батьком втретє.

Фото: Getty Images

Леонардо Ді Капріо і Каміла Морроне

Різниця у віці: 23 роки

Останнім часом «вічного холостяка», 45-річного актора Леонардо Ді Капріо бачать в компанії однієї дівчини – аргентинської моделі Каміли Морроне. У їхньому романі немає сумнівів: папараці не раз «ловили» закоханих на , а нещодавно 22-річна Каміла відкрито .

Фото: Getty Images

Віктор Павлік і Катерина

Різниця у віці: 28 років

У 53-річного співака Віктора Павліка позаду три шлюби. Та й тепер його серце не вільне – поруч 25-річна кохана Катерина. Попри те, що стосунки пара ще не узаконювала, артист ніжно називає Катю «четвертою дружиною».

Журналістам ТСН Віктор зізнавався, що їхня романтична історія триває вже три роки, втім кричати про своє щастя вони не поспішали.

Фото: instagram/repyahovakate

Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс

Різниця у віці: 25 років

Романтичну історію цих двох ніби писали янголята. Лише поглянь: вони обидва з’явились на світ 25 вересня – з різницею у 25 років. Хіба їм не судилося зустрітись?

Доля звела акторів у 1998-му, і вже за два роки вони узаконили стосунки. Сьогодні подружжя виховує двох дітей – сина Ділана та доньку Керіс. За понад 20 років шлюбу зірки пройшли разом чимало випробувань і навіть хотіли розлучитися. Та сила кохання – перемогла.

Фото: Getty Images

Григорій Чапкіс і його таємнича кохана

Різниця у віці: 51 рік

89-річний балетмейстер тричі був одружений і про колишні стосунки згадує з лагідною усмішкою. Та й зараз Григорій не живе на самоті. Нещодавно він зробив сенсаційне зізнання журналістам програми ЖВЛ: поруч із ним – справжнє кохання.

«Зараз я живу з жінкою, яка, сподіваюсь, буде зі мною до останніх днів. Вона приймає мене таким, яким я є. Їй 38 років, і вона допомагає мені жити, дає стимул. Мені потрібно доглядати за кимось, робити сюрпризи», – розповів Чапкіс.

Втім, балетмейстер не поспішає показувати кохану публіці. Ще більше про його життя зараз – дізнавайся із сюжету ЖВЛ:

Найцікавіші зіркові добірки:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі