Син Бекхема розійшовся з дівчиною — і вже позує з двома іншими (фото) 

Сина Бекхема сходив у ресторан в компанії нових дівчат (фото) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
GettyImages

Юнак не розгубився. 

Поділитися:

Бруклін Бекхем та його кохана, модель Хана Кросс, до останнього намагалися зберегти свої стосунки. Впродовж усього літа в мережі з’являлася інформація про їхні сварки, а папараці неодноразово публікували фотодокази бурхливих суперечок. На жаль, протриматися разом екс-коханцям вдалося лише рік. 

Чутки про завершення романтичних стосунків між Брукліном і Ханою підтвердили їхні спільни друзі. До того ж фани помітили, що колишні партнери видалили деякі спільні знімки та відписалися одне від одного в соцмережах. 

На публіці пара також більше не з’являється разом. Про це свідчать два останні виходи старшого сина Бекхема. На червону доріжку премії «Чоловік року» хлопець вийшов разом із батьками, а на відкритті нового ресторану шеф-кухаря Гордона Рамзі його заскочили в компанії двох дівчат.  

@kelly.s.mathieson

@aidagarifullina

Як виявилося, супутницями Брукліна стали оперні співачки Келлі Метьюсон та Аїда Гаріфулліна. Спільними фото артистки поділилися на своїх сторінках у Instagram. 

Найвідданіші шанувальниці впевнені, що це лише випадкові кадри, а з Ханою старший із синів Бекхема невдовзі відновить стосунки. Що ж, час покаже! 

А поки дивись, як батьки Брукліна відсвяткували 20-ту річницю стосунків:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай інші новини про родину Бекхемів: 

1. Вікторія та Девід Бекхеми зачарували стильним couple look

2. Сексуальна дівчина Брукліна Бекхема показала 3 ідеальні образи для літніх вечірок

3. Син Бекхема показав, як засмагає зі своєю дівчиною-моделлю в Малібу (фото)

4. 45-річна Вікторія Бекхем станцювала на пуантах (відео)

Новини по темі