Виступ Біллі Айліш ледь не зірвався через травму (фото)

Біллі Айліш отримала травму, через яку ледь не зірвався її виступ | Зіркове життя | 1+1
Фото: GettyImages

Співачці надали термінову допомогу.

Поділитися:

Ультрапопулярна співачка, 17-річна Біллі Айліш впевнено підкорює світові музичні чарти. Своїм особливим тембром, проникливими текстами та дещо депресивними кліпами вона знайшла відгук у мільйонах сердець. Та на жаль, фанатська підтримка не завжди може вберегти зірку від несподіваних неприємностей.

Днями Біллі мала дати концерт у Greek Theatre в Лос-Анджелесі – та очікуваний виступ ледь не зірвався через раптову травму. Співачка вже йшла на сцену, коли впала зі сходів і пошкодила ногу. В Instagram-stories дівчина поділилася неприємністю з підписниками:

Фото: @billieeilish

У стресовій ситуації Біллі не втратила почуття гумору: замість панікувати, дівчина вела пряму трансляцію, щоб тримати прихильників у курсі справ. Її помічники приклали лід до травмованої ноги, після чого співачка поспішила на сцену до слухачів і добросовісно відбула весь виступ.

До речі, травма ноги – болюча тема для Біллі. У дитинстві вона професійно займалася танцями й мала присвятити їм життя. Та 2016 року дівчина отримала травму, що назавжди закрила їй шлях до танцювальної кар’єри.

Читай більше про епатажну зірку:

1. Біллі Айліш заспівала свій гучний хіт разом із Джастіном Бібером

2. Що приховує Біллі Айліш під завеликим мішкуватим одягом

Новини по темі