Влад Яма святкує 39! Пристрасть на паркеті та пристрасть в сім'ї: згадуємо найцікавіше

День Народження Влада Ями: святкує 39! Пристрасть на паркеті та пристрасть в сім'ї: згадуємо найцікавіше
Facebook-сторінка "Танців з зірками"

Сьогодні, 10 липня, свій День Народження святкує ведучий денного шоу "Твій день", суддя в шоу "Танці з зірками" та танцівник Влад Яма! Артисту сьогодні виповнилося 39. Згадаймо найцікавіші моменти з життя хореографа! 

Поділитися:

Влад Яма народився в Запоріжжі в родині вчителів-істориків. У сім років він побачив оголошення про набір в танцювальну школу та вмовив батьків піти туди. Відтоді танці стали життям Влада. Вже в 16 він брав участь у закордонних конкурсах, а у 2002 переміг у чемпіонаті в Лондоні. У 2006 році Яма кардинально змінив імідж: поголив голову та взяв участь в 1 сезоні "Танців з зірками". Його партнеркою стала співачка Наталя Могилевська. Тоді вони зайняли друге місце!

Вже тоді Влад Яма зустрічався зі своєю дружиною Ліліаною. Пара вперше побачилася у нічному клубі:

Я вперше побачив Лілю та закохався в її очі. Проте не підійшов тоді. Вона була занадто красива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жюрі в шоу «Танці з зірками»: Макс Леонов планує зайняти місце Влада Ями?

Проте з майбутньою дружиною все ж познайомили спільні друзі. Все було добре, однак відносинам заважала публічність Влада — Ліліану завжди засмучували плітки про роман Влада Ями з партнеркою по танцях. Та криза все ж таки сталася: після двох років роману пара розійшлася. Танцюрист прагнув бути неодруженим, але всі його думки були лише про Ліліану. Зрештою, через два місяці, Влад не витримав та знов почав боротися за серце коханої.

Дійшло до того, що я міг згадати Лілю за кермом, зупинитись десь на світлофорі та поплакати.

Пара поновила стосунки й у вересні 2015 відгуляли весілля, а за рік народився син Леон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма розказав, як став ведучим нового шоу на «1+1»

У 2017 Влад Яма повернувся до "Танців з зірками", проте вже у якості судді, а цієї весни почалась зовсім нова сторінка життя — перший досвід телеведучого й відразу в прямому ефірі шоу "Твій день"

Тепер кожного разу Лілія, вмикаючи телевізор, бачить: чоловік на роботі. А вдома на нього чекає родина, яка вже пакує валізи в подорожі, адже це — найулюбленіше хобі Влада та Ліліани.

Дізнатись все в подробицях можна з відео:

Новини по темі