Зірки згадують Григорія Чапкіса: Влад Яма теплими словами відгукнувся про маестро

Танці з зірками
Влад Яма теплими словами відгукнувся про Григорія Чапкіса, Влад Яма згадав про Чапкіса

Видатний хореограф Григорій Чапкіс помер 13 червня, на 92-му році життя. Зірки згадують його теплими словами. Про наставника розповів і хореограф та ведучий Влад Яма.

Поділитися:

Хореограф, легендарний танцюрист та суддя шоу «Танці з зірками» Григорій Чапкіс пішов з життя 13 червня. Зірки українського шоу-бізнесу продовжують згадувати про нього у своїх соцмережах та під час відео-включень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Григорій Чапкіс пішов з життя: марафон спогадів – Олена Шоптенко та Макс Леонов

Своїми особистими спогадами про Григорія Чапкіса поділився і хореограф, танцюрист, суддя проєкту «Танці з зірками» та ведучий шоу «Твій день» Влад Яма.

Під час відео-дзвінку своїх колег, ведучих шоу «Твій день», Влад Яма не зміг стримати сліз жалю за видатним маестро танцю Григорієм Чапкісом. Він сказав, що хоч формально Григорій Миколайович і не був його вчителем, проте він навчив його багато: свого ставлення до танцю, до жінок та до життя. Влад Яма зауважив:

Кожного разу, коли ми з ним спілкувалися, я чогось таки вчився.

Влад Яма згадує, що про смерть Григорій Чапкіс говорив завжди з посмішкою. Він казав: «Я якщо помру, то або на паркеті, або на жінці».

Палаючі очі та міцні обійми маестро – це те, що запам’ятається назавжди.

Дивіться пряму мову Влада Ями про Григорія Чапкіса в ефірі шоу «Твій день» від 14 червня:

Григорій Чапкіс помер у віці 91 року. Останнім часом він часто хворів: у грудні та лютому був госпіталізований до лікарні. Про те, що батько помер, повідомив його син Грег Чапкіс у соцмережах. Вчора він виклав у мережу спільні фото з батьком, а також відео, де можна переглянути, як 90-річний Григорій Чапкіс разом з сином Грегом долучився до хіп-хопу.

Григорій Чапкіс був справжнього легендою українського танцю. Майже 30 років він був солістом Національного заслуженого академічного ансамблю танцю імені Павла Вірського. Він неодноразово був суддею шоу «Танці з зірками», де запам’ятався глядачам справедливими рішеннями та розповідав багато цікавого про історію різних видів танцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прощання з Чапкісом: де і коли відбудеться похорон хореографа

Новини по темі