«Танці з зірками»: стало відомо, хто стане першим учасником нового сезону на 1+1

Танці з зірками
«Танці з зірками»: оголошено ім'я першого учасника

Телеканал 1+1 працює над новим п’ятим сезоном головного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поділитися:

Вже зовсім скоро свято краси та танцю повернеться на телеекрани.Творці шоу "Танці з зірками"  інтригують, що занурять глядача в атмосферу величного балу, а також здивують новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 оголосив ім’я нового креативного продюсера «Танців з зірками»
 
Сьогодні розпочався традиційний #танціззіркамиchallenge – щорічний зірковий челендж, за допомогою якого учасники нового сезону будуть передавати танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у шоу. 
 
Так, стало відомо, що першою учасницею нового сезону «Танців з зірками» стане співачка та молода мама Джамала. Про це артистка повідомила на власній сторінці в Instagram, запустивши #танціззіркамиchallenge.

У відео співачка у яскравому костюмі станцювала запальні рухи вдома, в гримерці, в машині та перед сценою. Артистка передала виклик співаку Фаготу. Чи прийме він естафету та чи вийде на головний танцювальний паркет країни, стане відомо вже незабаром. 

Цей рік для мене — новий етап, повний експериментів та випробовувань. В ньому стільки всього, що я ніколи не робила раніше! Я ніколи не танцювала професійно, не займалася з тренером. Хоча ті, хто був на моїх концертах, підтвердять — я обожнюю виражати свої слова, музику рухами. Я танцюю кожну свою емоцію руками, ногами, як вмію, як мені підказує тіло. Але у мене буде шанс навчитись, вивести танцювальні скіли на новий рівень, адже я — учасниця нового сезону шоу «Танці з зірками» на телеканалі 1+1. Звісно, будуть злети та падіння. Але буду дуже чекати, що ви мене підтримайте у всіх моїх проявах. До зустрічі на Танцях!, — прокоментувала Джамала свою участь у «Танцях з зірками». 

Хто із зірок сяде у суддівські крісла у новому сезоні, поки тримається у таємниці. Нагадаємо, нещодавно телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцюристів. Більше 350 танцюристів подали заявки для участі в найзірковішому шоу країни. І лише 70 найдосвідченіших танцюристів потрапили на кастинг, який проводили креативний продюсер шоу Олена Коляденко та хореограф Олена Шоптенко. Хто з танцівників вийде на паркет «Танців з зірками» — глядачі дізнаються скоро. 
 
 Над п’ятим сезоном танцювального шоу «Танці з зірками» працює продакшн BIG ENTERTAINMENT SHOWS під керівництвом продюсера Володимира Завадюка. Переможцями минулого року стали пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов, а також Юлія Саніна та Дмитро Жук.

Новини по темі