Влад Яма опинився на краю прірви разом з дружиною та сином (моторошне відео з грецьких канікул)

Влад Яма на відпочинку у Греції ризикував життям заради мальовничого пляжу
Instagram/vladyama_official

Влад Яма показав у соцмережах, як ризикував життям заради красивого дикого пляжу і краєвидів, та чим закінчилася пригода.

Поділитися:

Влад Яма, ведучий шоу «Твій день» та незмінний член журі попередніх декількох сезонів «Танців з зірками», перебуває зараз із сім’єю на відпочинку у Греції, на острові Крит. На своїй сторінці в Instagram він поділився відео про те, як ризикував життям на відпочинку задля того, щоб покупатися на мальовничому дикому пляжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька після аварії пересіла на квадроцикл: реабілітація в Карпатах

Влад Яма ділиться: відправився з дружиною Ліліаною та 5-річним сином Леоном на кабріолеті покупатися на мальовничих диких пляжах Криту. Спочатку вони їхали нормальною дорогою, яка потім перетворилася на небезпечне фактично бездоріжжя.

Влад Яма пише:

А ось тут хотілося думати, що це страшний сон, і він зараз закінчиться. Асфальт просто нависав над проваллям.

З відео чітко видно: з одного боку дороги – гори, з яких може обвалитися каміння, з іншого – провалля над морем. Незважаючи на неймовірні краєвиди, їхати там явно небезпечно.

Влад Яма відпусткаФото: Instagram/vladyama_official

Машину навіть атакував рій диких бджіл, Влад Яма ледь встиг закрити вікна та дах кабріолету. Також сім’я бачила диких кіз, наскільки незайманим було це місце. Потім машина заїхала до глухого кута, в якому не змогла розвернутися. І лише через півтори години очікування їм допоміг випадковий водій на пікапі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Катерина Осадча у білій сукні сяяла, мов наречена, на «Вечорі прем'єр»

Решту шляху до пляжу Ліліана та Ліон пройшли пішки, адже вже просто боялися сідати до машини, а Влад повільно та обережно їхав за ними. Незважаючи на весь цей екстрим, Влад Яма зауважив, що краєвиди, які їм відкрилися під час мандрівки, були незабутніми.