Володимир Остапчук розібрався в шкільному інциденті на Івано-Франківщині

Інспектор вирушив у загальноосвітню школу містечка Долина.

Поділитися:

У новому випуску реаліті Інспектор. Міста вирушив на інспекцію невеликого містечка Долина в Івано-Франківській області. Володимир вирушив у четверту загальноосвітню школу. Із проханням про допомогу інспектора звернулась мама одного із місцевих учнів Наталя. За словами жінки директор цієї школи виганяє її сина з навчального закладу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектор Володимир Остапчук розповів, на кого рівняється в професії

Через цей інцидент у хлопчика Євгена стався нервовий зрив, і мамі довелося звернутися до лікарів. Хлопчик навіть почав говорити про спроби самогубства.  Наталя стверджує, що її сина почали виживати зі школи через те, що він випадково штовхнув однокласника. Невже керівництво виганяє дитину зі школи і ледве не доводить учня до самогубства через нещасний випадок? Інспектор вирішив перевірити, чи постраждав ще хтось із учнів від тиску педагогічного колективу. 

Спершу Володимир вирушив до медпункту, куди повинна була звернутися дівчина, яку начебто вдарив Євген. Медсестра стверджувала, що до неї ніхто в той день не звертався, і про цей інцидент вона знає з інтернет-джерел. 

Хлопчик отримав емоційну травму після цього випадку. Його із дитячої поліклініки направили до місцевої лікарні. 

Після цього інспектор із пані Наталею та Євгеном прийшли у кабінет директора. Директор почав дорікати Євгену, що він пропускає уроки і не зміг прокоментувати слова Наталі, що він вигнав учня із навчального закладу. Крім того, директор не знає, в якому стані була дівчинка, яку нібито вдарив Євген. Мати хлопчика розповіла, що у неї є аудіозапис із словами директора, який виганяв хлопчика зі школи. Замість того, щоб слухати аудіозапис, директор сказав неправду про те, що у нього зараз ще чотири уроки, і що він дуже поспішає. На записі справді звучали слова про те, що Євген більше не навчатиметься у школі. 

Інспектор також запросив до розмови матір постраждалої дівчинки. 

Цей хлопчик вдарив мою дитину у пах. Їй дуже боліло, і вона плакала. Ми з чоловіком забрали її у дитячу поліклініку і звернулися до гінеколога. На щастя, вона не постраждала. Чоловік хотів розібратися у ситуації, однак я його зупинила.

Крім того, жінка стверджує, що Євген вже не вперше поводився так агресивно, а інші вчителі підтвердили, що пропонували його матері звернутися до дитячого психолога. 

Розібравшись в інциденті, Володимир зібрав усіх учнів та педагогічний колектив школи і наголосив, що поведінка вчителів була неправильною через те, що вони так довго мовчали про цю ситуацію.  Володимир не дав жодної таблички школі і пообіцяв повернутися через деякий час із ще однією інспекцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспекція Ужгорода: Хто винен у трагедії в пологовому будинку