Вперше про втрату дитини та викидні наважилася розповісти дружина судді «Танців з зірками» Макса Чмерковського Піта Маргатройд

Дружина судді «Танців з зірками» Макса Чмерковського Піта Маргатройд розповіла про пережиті викидні
Instagram/petamurgatroyd

Дружина Макса Чмерковського пережила три викидні і вперше наважилася розповісти про це.

Поділитися:

Піта Маргатройд, дружина судді "Танців з зірками" Макса Чмерковського, повідомила шокуючу новину: виявляється, пара, яка виховує 5-річного сина Шая, пережила 3 викидні. Про це танцівниця розповіла в інтев'ю журналу People, яке вийде незабаром, а також відкрила таємницю у себе в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя шоу "Танці з зірками" Макс Чмерковський опублікував жахливі фото з Бучі і в розпачі закликав вже нарешті закрити небо над Україною

Піта Маргатройд зізнається:

"Цим було важко поділитися, але я дуже рада, що зробила це. У мене було три викидні, і для нас з Максом це була довга, важка, травматична, стресова, дуже сумна подорож".

Піта зізнається, що спочатку не хотіла розповідати нікому про свій особистий біль, і про нього знало лише 6 осіб з їхньої родини. Але потім вона все ж вирішила не мовчати:

"День за днем ​​мені ставало важче зберігати щасливе обличчя. Коли я розповіла про це, мені стало на диво краще, ніби шматок сорому відколовся. Я зрозуміла, що в цьому немає нічого ганебного. Сподіваюся, це може допомогти комусь іншому, хто переживає таку ж ситуацію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Від борщу до танців", – Макс Чмерковський розповів, як показував дружині Україну

Макс Чмерковський написав у себе в сторіз в Instagram наступне:

"У нас було кілька справді важких років, коли ми мали справу з життям і всім, що воно для нас приготувало. Найгіршою частиною всього цього були викидні".

Макс написав, що пишається своєю дружиною, її мужністю і бажанням допомогти своїм зізнанням тим, хто пережив подібний жах. Нагадаємо, раніше колега Макса Чмерковського по суддівству "Танців з зірками", балерина Катерина Кухар також розповідала, що пережила втрату дитини. Ексклюзивно для "Сніданку з 1+1" вона розповідала, що дитина була довгоочікувана, нічого не віщувало біди, але, на жаль, Катерина її втратила. Вибратися з розпачу балерині тоді допомогла робота. Катерина Кухар, так само, як і Піта Маргатройд, впевнена, що потрібно про це розповідати, щоб жінки, які пережили подібний жах (і яких, на жаль, дуже багато) розуміли, що вони не одні. І що найголовніше, що вони ні в чому не винні.

Нагадаємо, Макс Чмерковський та Піта Маргатройд у 2017 році стали батьками, у них народився син Шай Олександр. Того ж року пара офіційно побралася. 

Чмерковський з родиноюФОТО: Instagram/petamurgatroyd

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський та Піта Маргатройд: історія кохання нового судді «Танців з зірками»

Більше про історію Макса та Піти дивіться у відео "Сніданку з 1+1":

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення росії в Україну хореограф та суддя проєкту «Танці з зірками» Макс Чмерковський разом з братом та батьком заснував благодійну організацію «Баранова 27» — саме таку адресу мав дім родини хореографа, коли вони проживали в Одесі. Спершу організація займалась гуманітарною допомогою для українців, проте, побачивши фото приміщень, у яких проживають земляки, які втратили своє житло, вирішив допомогти іншим способом. Наразі Макс Чмерковський будує на Львівщині модульне містечко для переселенців зі сходу України, які через війну втратили свій дім.

Новини по темі