Макс Чмерковський та Пета Маргатройд: історія кохання нового судді «Танців з зірками»

Танці з зірками
Історія кохання Макса Чмерковського та Пети Маргатройд
Instagram/maksimc

Вже 5 вересня на телеканалі 1+1 стартує новий сезон «Танців з зірками». Одним із суддів легендарного шоу стане Макс Чмерковський. Що відомо про його історію кохання?

Поділитися:

Україно-американський танцівник, чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу Dancing With The Stars Макс Чмерковський стане одним із суддів шоу «Танці з зірками», яке вже 5 вересня о 21:00 стартує на телеканалі 1+1. Що відомо про його особисте життя, та чи існує його власна історія кохання?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський – новий суддя «Танців з зірками»: 7 цікавих фактів про життя зірки

Макс Чмерковський вже 4 роки одружений з професійною танцівницею латинських танців, уродженкою Нової Зеландії Петою Маргатройд. Пара проживає у США та разом виховує сина Шая. Коли ж зародилося це кохання та як розвивався роман Макса і Пети?

Макс ЧмерковськийФОТО: Instagram/maksimc

Макс Чмерковський та Пета Маргатройд познайомилися на Бродвеї у 2009 році, під час роботи над виставою Burn the Floor. Проте тоді у них не зародилися романтичні стосунки.

У 2012 році життєві шляхи Максима та Пети знову перетнулися, цього разу – на американських «Танцях з зірками», де обоє танцівників брали участь. Тоді вже між ними спалахнув роман. Але продовжувався він усього 10 місяців, після чого, у 2013 році, пара розпалася. Проте, як виявилося, ненадовго – у 2015 році танцівники знову поновили стосунки. А вже в грудні 2015 року Максим зробив Петі пропозицію: публічно попросив кохану стати його дружиною наприкінці виступу у театрі Олімпія в Маямі. Пета відповіла згодою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Луїджі Самеле: про зародження своїх стосунків, родинні посиденьки в Україні, Олімпіаду і ревнощі через «Танці з зірками»

Незважаючи на яскраву пропозицію руки і серця, пара була заручена доволі довго, півтора року. Перед весіллям у Пети та Макса встиг народитися син – у січні 2017 року на світ з’явився Шай Олександр. У соцмережах закохані написали:

Це, без сумніву, найкраще, що коли-небудь ставалося з нами.

А вже у липні 2017 року пара таки офіційно уклала шлюб.

Пета і МаксФОТО: Instagram/maksimc

Спочатку була невеличка церемонія у мерії Нью-Йорка, а потім – пишне весілля в нью-йоркському замку Охека.

Замок ОхекаЗамок Охека. ФОТО: wikipedia.org

Зараз Макс Чмерковський та Пета Маргатройд виховують 4-річного сина Шая та продовжують зізнаватися одне одному в коханні.

Макс і ПетаФОТО: Instagram/petamurgatroyd

Макс пише, звертаючись до Пети у своїх соцмережах:

Давай старіти разом. Я не став би змінювати жодної секунди з нашої спільної подорожі. Наше весілля залишається одним з найкращих днів в моєму житті, а ти – найкраща частина цього дня. Дякую, що обрала мене і що зробила з нас сім’ю. Дякую за нашу дитину, наш дім, за безкінечну любов. Я люблю тебе кожною клітинкою свого тіла.

Вже 5 вересня розпочнеться новий сезон шоу «Танці з зірками», у якому Макс Чмерковський виступить в ролі судді, разом з Катериною Кухар та Владом Ямою. Тож глядачі вже зовсім скоро зможуть побачити, чи приїде підтримати коханого у новій ролі судді його дружина Пета Маргатройд?

Новини по темі