Вперше відбувся грандіозний показ ефірної fashion-колекції телеведучих України

Вперше відбувся грандіозний показ ефірної fashion-колекції телеведучих України

Телезірки підкорили головний модний подіум країни

Поділитися:

12 жовтня, у минулу суботу, 17 телеведучих 1+1 , 2+2 і ТЕТ вийшли на головний подіум UkrainianFashionWeek. Вони взяли участь у сенсаційним модному шоу "Fashion у прямому ефірі".

Зірки представили нові телевізійні образи, які ексклюзивно для них створили найвідоміші українські дизайнери. Французький ювелірний майстер Роман Баянд обрав для кожної телемоделі особливі коштовності. У проекті представлений творчий погляд митців від моди на те, якими яскравими, стильними і несподіваними можуть бути відомі ведучі в кадрі. Насправді співпраця дизайнерів, стилістів та телезірок успішно триває вже багато років, і її результати дійсно гідні великого подіуму. В одному дефіле були представлені моделі для всіх форматів: новини, ранковий ефір і шоу.

Старт показу дала яскрава Лідія Таран зі студії ТСН в костюмі від дизайнерів MARCHI з тропічним принтом - у залі транслювалася ефектна відеокартинка. У своїй передмові вона зазначила: "Дизайнери підготували ексклюзивні моделі, які підкреслюють харизму і характер кожної телезірки".

Після зал вибухнув оплесками - на подіумі з'явилася неперевершена Алла Мазур у сукні з синьої "геометрією" від дизайнера Ксенії Кірєєвої. Зірка 1+1 на високих підборах показала справжній майстер - клас модного дефіле - вона легко і невимушено пропливла по подіуму, а фотографи зарясніли спалахами, щоб встигнути зробити якомога більше унікальних кадрів. Саме в цій сукні Алла наступного дня, 13 жовтня, вийшла в ефір "ТСН. Тиждень" на 1+1.

Своя родзинка була в дефіле кожної телезірки. Наприклад, Наталя Мосейчук вийшла в довгій шовковій сукні від Вікторії Гресь. Акцентом її образу стали шкіряні фіолетові міні - перчатки. Прикраси Наталії - перстень і сережки з гранатом і синіми сапфірами. За нею в залі уважно спостерігав люблячий чоловік Ілля. Грайливою ходою, кружляючи спідницею сукні світло - зеленого кольору від Ірини Діль, на подіум вийшла Марічка Падалко, ведуча ранкових новин ТСН. Актриса і телеведуча Людмила Барбір була в бірюзовій сукні з квітчастим орнаментом і в прикрасах з аметистами, цитринами і помаранчевими сапфірами. А її коллега, ведуча "Сніданку з 1+1" модниця Марина Леончук, показалася в рожевій легкій сукні від Ольги Альонової. Масивні браслети з перлів доповнили її образ.

Класика XXI століття - так коротко можна описати костюм Соні Моніної для ведучого новин чоловічого телеканалу 2+2 Олександра Моторного.

Єгор Гордєєв, ведучий "ТСН. Ранок", продемонстрував ідеальний костюм не тільки за кроєм, але і за кольором. Автор цього образу - британський дизайнер Юлія Поліщук - спостерігала за показом з Лондона он - лайн.

Стильні леді Ольга Слонь та Ольга Сеймур, ведучі програми "Красуня за 12 годин" тепер можуть говорити своїм підопічним в ефірі: "Моделлю може стати кожна. Перевірено на власному досвіді".

Ведуча "Секс - місії" Світлана Усенко відправила глядачам повітряний поцілунок, а експерт в модних справах Данило Грачов сміливо вийшов на подіум у кросівках різного кольору і в костюмі піжамного орнаменту від Сергія Смоліна.

Руслан Сенічкін, якого дивом вмовили на участь у показі, влаштував на подіумі супершоу. Він вийшов в сонячному, помаранчевому піджаку від дизайнери Ольги Тімкової – Ляховської ("Столичний") та роздавав "п'ять" глядачам, а потім ще й підстрибнув у танцювальному "па", чим викликав захват і овації.

Епатажним та сміливим модником експерти назвали Юрія Горбунова. Його дизайнерський образ, створений Віктором Анісімовим, - біла сорочка з метеликом, шуба і сандалі.

Блискуча Юлія Бориско, ведуча "ТСН. Ніч", вразила модну публіку трибарвним костюмом з креативним фраком від одеського дизайнера Лариси Лобанової.

Останньою на подіум впевнено вийшла екс - модель, телеведуча ТЕТ - Василіса Фролова у весняній романтичній сукні ніжних кольорів від Лілії Пустовіт.

Фінал шоу був оригінальним - всі учасники разом і весело вийшли до глядачів під ритмічну музику DJ- сету і подарували цукерки.

На завісу в "ефірі" з'явилася сама Соломія Вітвіцька зі студії "ТСН. Особливе" і повідомила, що всі цікаві подробиці події та афтепаті Z Fashion можна буде побачити у випуску програми в понеділок 14 жовтня, о 16:45 на 1+1. Сама Муза Соломія встигла особисто заїхати на вечірку і зустрітися з Майстром Романом Баянд одразу після закінчення прямого ефіру шоу "Вишка", яке вона веде разом з Андрієм Доманським.

На Z Fashion Party зірковий DJ - сет відіграв Данило Грачов. А Майстер Роман Баянд всім учасникамм модного теледефіле презентував особливі ювелірні прикраси.

Шоу супроводжувало ефектне backstage - відео творчого процесу підготовки до показу.

Всі свої модні вбрання телеведучі обов'язкового одягнуть у свої святкові ефіри і на червоні доріжки. Слідкуйте за анонсами.

Режисер показу: Юрій Жуйков.

Автор відео : Віталій Панасюк.

DJ- сет: Katro Zauber

ЗАПИС ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЇ ТУТ

Усього в шоу "Fashion у прямому ефірі" глядачі побачили результати роботи 17-ти творчих тандемів "телеведучий - дизайнер":

1. Алла Мазур, "ТСН. Тиждень", - Ксенія Киреєва

2. Наталія Мосейчук, "ТСН", - Вікторія Гресь

3. Лідія Таран, "ТСН", - MARCHI

4. Юлія Бориско, "ТСН. Ніч", - Лариса Лобанова

5. Марічка Падалко, "ТСН. Ранок", - Ірина Діль

6. Єгор Гордєєв, "ТСН. Ранок", - Юлія Поліщук

7. Руслан Сєнічкін, "Сніданок з 1+1", - Ольга Тимкова-Ляховська, Дім моди "Столичний"

8. Марина Леончук, "Сніданок з 1+1", - Ольга Альонова

9. Людмила Барбір, "Сніданок з 1+1", - Олена Сереброва

10. Світлана Усенко, автор резонансного проекту "Секс-місія", - Анна Панченко, RITO

11. Юрій Горбунов, "Битва Хорів", - Віктор Анісімов

12. Ольга Слонь, "Красуня за 12 годин", - KAMENSKAKONONOVA

13. Ольга Сеймур, "Красуня за 12 годин", - Олена Бурба

14. Олександр Моторний, ведучий новин "2+2", - Соня Моніна

15. Данило Грачов, ведучий ТЕТ, - Сергій Смолін

16. Василиса Фролова, ведуча ТЕТ, - Лілія Пустовіт

17. Соломія Вітвіцька, "ТСН. Особливе", - Роман Баянд.