Вражаючий сюрприз від коханого та вечірка з розмахом: Відео з дня народження Джей Ло

Дженніфер Лопес ще не скоро забуде свій 50-й день народження (відео) | Зіркове життя | 1+1
Фото: @jlo

Таке забудеш не скоро.

Поділитися:

Днями латиноамериканська поп-діва Дженніфер Лопес гучно відсвяткувала свої солодкі 50. Особливий день зірки був сповнений сюрпризів від самого ранку і аж до пізньої ночі. Подробицями святкування Джей Ло поділилася на своєму каналі в YouTube у відео під назвою «День із мого життя: Мій день народження!!!».

Свято артистки розпочалося із неймовірного привітання. Коханий Дженніфер, бейсболіст Алекс Родрігес, шокував іменинницю розкішним червоним Porsche. Подарунок примусив зірку сісти за кермо вперше за понад 20 років (таке авто спокусить кого завгодно).  

У мене ніколи не було ТАКОГО авто, – вигукнула Лопес, побачивши подарунок.

Далі на зірку чекала гучна вечірка, на якій виступали американські зірки, як от DJ Khaled. Та, певно, найбільше потішили Дженніфер музичні привітання її дітей – близнюків Еммі та Макса. Гостей частували розкішним 10-ярусним тортом, прикрашеним золотом та орхідеями, а фінальним акордом вечора став видовищний феєрверк.

Та головною окрасою вечірки, безперечно, була сама іменинниця. У своїй золотій сукні та на височенних підборах, що ніяк не завадили Дженніфер танцювати ледь не до третьої ночі, вона виглядала заледве на 25.

  

Джей Ло з коханим Алексом Родрігесом

Підписники артистки щиро її вітали та не приховували захвату від свята: «Той момент, коли твоя вечірка до дня народження така велика, що схожа на весілля», – написав один з користувачів YouTube. «Вау! Її життя йде так, як треба!» – поділився враженнями інший шанувальник Джей Ло.

Зірка вражає квітучою молодістю навіть у 50 і охоче ділиться своїми секретами краси. Дізнавайся усі прийоми Джей Ло по догляду за собою у відео:

Більше новин про Дженніфер Лопес читай тут:

1. Ще та штучка: 5 скандальних фактів про Дженніфер Лопес

2. Найспокусливіші образи Джей Ло, які доводять — вона божественна 

3. 49-річна Дженніфер Лопес похизувалася ідеальними сідницями в запальному танці 

4. Дженніфер Лопес показала фото зі своїми «кокосиками»

5. Дженніфер Лопес приголомшила публіку новим розкутим образом (фото)

Новини по темі