Дженніфер Лопес приголомшила публіку новим розкутим образом (фото)

Дженніфер Лопес приголомшила розкутим сценічним образом (фото) - зірковий стиль - 1+1
Фото: GettyImages

Тут спекотніше, ніж зараз за вікном!

Поділитися:

Сексуальність і розкутість – незмінні супутники Джей Ло на сцені та поза нею. Співачка регулярно ділиться знімками, на яких демонструє свою фігуру у всій красі.

Тож і цього разу Лопес не зрадила собі: артистка опублікувала знімок зі свого концерту і буквально підірвала мережу новим сценічним образом. Дженніфер вийшла на сцену у білому бікіні, «замаскованому» під блискуче вбрання.

Фото: @jlo

На співачку посипався град коментарів – прихильники розділилися на два табори. Чимало підписників засудили зірку за надто відверту світлину, що «не пасує її статусу та віку». Натомість частина аудиторії підтримала Дженніфер і з розумінням поставилася до сценічного «дрес-коду».

«Це сценічний костюм, і вона має прекрасний вигляд у свої роки. Ми любимо тебе, Джей Ло! Продовжуй створювати шоу. Мода швидкоплинна, а талант – вічний!» – щиро написав прихильник під світлиною.

Так, Дженніфер Лопес уміє зробити виступ запальним. Артистка не лише прекрасно співає, а і є взірцем для багатьох танцівників. Як воно – танцювати з однією з найбажаніших жінок світу – дивись у відео:

Усі найцікавіші новини про сексуальну співачку шукай нижче:

1. Дженніфер Лопес планує вперше повінчатися

2. Сексуальна Дженніфер Лопес оголила сідниці на власному концерті

3. Дженніфер Лопес похизувалася пресом у розкішному образі

4. Весілля Дженніфер Лопес коштуватиме понад 15 млн доларів

5. Дженніфер Лопес показала, як качає свої пружні сідниці (фото)

Новини по темі