Олена Кравець: Донька попросила покласти живого хом'яка під подушку

Олена Кравець: Донька попросила покласти живого хом'яка під подушку

Завтра Україна відзначає День святого Миколая

Поділитися:

19 грудня Україна відзначає День святого Миколая, а отже усі чемні малюки знайдуть під подушкою омріяні подарунки. Як завжди, турботливий чарівник намагатиметься виконати усі бажання дітлахів, хоча іноді це буває вкрай нелегко.

Так, спеціально для сайту "1+1" акторка "Кварталу-95" і тренер "Ліги сміху" Олена Кравець згадала: колись її донька поставила святому Миколаю надскладне завдання.

"Вона попросила покласти живого хом'яка під подушку, - з усмішкою розповіла зіркова білявка. А потім додала, що днями її донька засумнівалася в існуванні чудес.

"Вона цього року припинила вірити в Діда Мороза. На мій превеликий жаль. Як це сталося? Все дуже прозаїчно – подружка їй сказала. Типу, не вигадуй, це все роблять батьки. Тож донька запитала мене: "Мамо, це правда? Діда Мороза немає?" А я кажу: "Машо, знаєш, ти можеш слухати все, що завгодно, і приймати рішення самостійно, але диво є рівно до того моменту, доки ти в нього віриш. А коли припиняєш вірити, воно зникає". Відповіла, що зрозуміла. Зараз думає над подарунком", - сказала Олена Кравець, яка свого часу саме під ялинкою знаходила те, чого хотіла найбільше.

"Мені колись подарували гру – ту, де вовк із "Ну, постривай" ловить яйця. Вона коштувала тоді 25 рублів. Це була мрія мого життя. А уже в юному віці я отримала собаку. Цього я теж не забуду ніколи", - розчулилася Кравець.

Новини по темі