Олена Кравець захопила українським образом (фото)

Танці з зірками
Олена Кравець приміряла український вінок і вишиванку (ФОТО) | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/lennykravets, Марта Адамчук

Вінок і вишиванка підкреслили її вроду.

Поділитися:

Цієї осені акторку, зірку «Жіночого Кварталу» Олену Кравець глядачі відкрили для себе з нового боку. На головному паркеті країни вона постала в незвичному для багатьох драматичному образі та наважилась показати себе справжню — щиру і жіночну. 

Тепер Олена продовжує підкорювати серця шанувальників навіть за межами «Танців з зірками». Днями артистка поділилася чуттєвими чорно-білими світлинами в українському вбранні. Виявляється, такий затишний образ, натхненний рідною країною, личить Кравець не менше. 

Цікаво, що авторка ефектних кадрів — Марта Адамчук, співачка і колега Олени Кравець у «Жіночому Кварталі». Про це акторка розповіла сама:

«Я зрозуміла... Просто коли фотоапарат опиняється в руках Марти Адамчук, вона точно вимовляє якесь чарівне заклинання і весь світ починає позувати їй, сам того не помічаючи. Інакше як ще це все у неї виходить? Дякую, моя чарівнице».

Марта своєю чергою зізналась, що фотографія — ще одне її захоплення: 

Радію, що маю таке хобі. Радію, що маю можливість вчитися на наших дівчатах з «Жіночого Кварталу». Дякую їм за їх щедру красу зовні та всередині. 

Нагадаємо, що в п’ятому ефірі «Танців з зірками» Олена Кравець та її пратнер Макс Леонов виконали пристрасне танго. Тож ось нагода побачити акторку ще в одному цікавому образі:

Читай останні новини про Олену Кравець:   

1. Олена Кравець зізналася, що 10 років відвідувала психоаналітика

2. Олена Кравець не стримує емоцій у новому кліпі Pianoбой й Alina Pash

3. Двійнята Олени Кравець зворушливо підтримали її на «Танцях з зірками»

4. Олена Кравець змінила колір волосся – і він їй так пасує 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі