Як зареєструвати електронну поштову скриньку

Як зареєструвати поштову скриньку

Дізнавайтеся, як стати користувачем популярних поштових сервісів.

Поділитися:

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА GMAIL

Передусім переходимо на сторінку створення облікового запису Google. Вводимо своє ім’я та прізвище, ім’я користувача (назва майбутньої електронної скриньки), пароль, дату народження, мобільний телефон, країну. Натискаємо – «Наступний крок».

Так, дотримуючись інструкцій на екрані, створюємо обліковий запис, за допомогою якого можна входити в Gmail на комп’ютері, телефоні чи планшеті.

Що зручно – зареєстроване ім’я користувача та пароль від цього облікового запису можна використовувати для входу в Gmail та інші продукти Google, до прикладу, YouTube, Google Play та Google Диск. Для цього потрібно ввійти в акаунт Gmail, у верхньому правому куті натиснути на квадратик – відкриється вікно з багатьма кнопками. Обравши на необхідну кнопку, потрапляєте на сервіси Google.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА UKR.NET

Заходимо на сайт ukr.net, де у лівому верхньому куті міститься форма входу в поштову скриньку.

Далі натискаємо на «Реєстрацію». Вводимо придуману назву поштової скриньки, пароль, своє ім’я та прізвище, дату народження, мобільний телефон. Натискаємо на кнопку «Зареєструвати скриньку».

Після реєстрації можна заходити на сайт ukr.net та заповнювати форму для входу на поштову скриньку, ввівши свій логін та пароль.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА BIGMIR.NET

Заходимо на сайт bigmir.net. У правому верхньому куті сайту натискаємо на «Ввійти». Створити поштову скриньку можна шляхом входу через Facebook або ж обрати «Зареєструватися». Обравши другий варіант, опинитеся на сторінці «Реєстрація», де потрібно заповнити поля та опісля натиснути «Зареєструватися».

Читайте також: Як не втратити друзів після блокування ВК.

Новини по темі