З малечею Школи Супергероїв: Падалко, Хамайко, Шовкопляс та Мірошниченко разом з маленькими пацієнтами Охматдита висадили овочевий городик

Разом з малечею Охматдита: Падалко, Хамайко, Шовкопляс висадили овочевий городик

Падалко, Хамайко, Шовкопляс, Мірошниченко разом з малечею Школи Супергероїв, що в Охматдиті, висадили овочевий городик.

Поділитися:

Ведучі 1+1 Україна та 1+1 Марафон – Марічка Падалко, Валентина Хамайко, Тімур Мірошниченко, Неля Шовкопляс, а також актори нового серіалу на 1+1 Україна «Лікарка за покликанням» – Іоланта Богдюн, Олександр Печериця, Христина Дейлик та Мирон Шувалов навідалися до Школи Супергероїв у НДСЛ Охматдит, щоб подарувати гарні емоції маленьким пацієнтам лікарні.

Разом з маленькими пацієнтами лікарні та вчителями школи ведучі й актори висадили городик. Через деякий час на діток з усіх відділень лікарні чекатиме врожай томатів, перців, зелені, чорнобривців. А доки діти разом з вчителем біології виходитимуть на майданчик та городик, спостерігатимуть як ростуть овочі та квіти, поливатимуть їх і прибиратимуть бур’ян. Цього ж дня діти зібрали врожай редиски, часнику, смородини, м’яти та малини і пригостили гостей. 

«Щось робити в землі на такому маленькому городі для дітей і для батьків – це терапія», – каже ведуча ТСН та 1+1 Марафон Марічка Падалко.

Марічка Падалко

Охочих зайнятись садівництвом було так багато, що біля городика поралися по черзі. А щоб малеча не сумувала – вчителі Школи влаштували квест «Рідну землю прикрашаємо, перемогу закликаємо!», де діти з ведучими і акторами ще займалися фізичними активностями, грали в ігри та вивчали різні мінерали. 

«Ми всі отримали задоволення від того, що відбувалося – пограли в активні ігри, посаджали овочі й квіти, дізналися щось нове», – ділиться Тімур Мірошниченко, ведучий проєктів 1+1 Media.

Тімур Мірошниченко

Детальніше в сюжеті

Висадка городика за участі супергероїв, вчителів та зіркових гостей відбувається уже кілька років. Резиденція Школи супергероїв, де розташовано городик, також облаштована міні футбольним полем, інклюзивними каруселями та перехрестям для вивчення правил дорожнього руху. Простір відбудовано силами проєктів Право на Освіту і Здійсни Мрію, глядачами та партнерами каналу 1+1.

Школа Супергероїв

Діти

Діти

Неля Шовкопляс

Благодійна висадка

Нагадаємо, раніше ми розповідали про відкриття «Школи Супергероїв» у Львові

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі