З Воздвиженням Хреста Господнього 2023: привітання у прозі та листівках

Воздвиження Хреста Господнього 2023: привітання у листівках та прозі

Привітання з Воздвиженням Хреста Господнього 2023 у прозі та картинках.

Поділитися:

Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього або ж Здвиження чи Здвиг — одне з дванадцяти великих церковних свят, приурочене знайденню хреста з розп'яття Ісуса. У 2023 році за новим церковним календарем це свято відзначають 14 вересня. У цей день прийнято вітати вірян зі святом та бажати здоров'я, миру та благополуччя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього 2023: народні прикмети та повір'я, сильна молитва

Народні традиції на Воздвиження Хреста Господнього

У церквах на Воздвиження проводять святкові богослужіння і літургію. Після відвідування храму віряни кроплять будинок святою водою, малюють на домі хрести або вішають власноруч зроблені символи. День намагаються провести у молитві.

Воздвиження Хреста Господнього 2023: привітання у прозі

►Святкового Воздвиження Чесного Хреста, нехай це світле свято принесе вам мир та благополуччя. Нехай ваші серця наповняться вірою та надією на щасливе майбутнє.

►В цей благодатний день Воздвиження Чесного Хреста Господнього бажаємо вам радості, душевної гармонії та внутрішнього спокою. Нехай ваша віра буде міцною, а життя - наповненим добром і любов'ю.

►З нагоди Воздвиження Чесного Хреста Господнього, бажаємо вам багато світлих моментів у житті, які будуть вас наповнювати надією та вірою. Нехай це свято принесе вам духовну силу та благословення.

Воздвиження Хреста Господнього: привітання у картинках

Воздвиження Хреста Господнього 2023 вітання

Воздвиження 2023 привітання

Воздвиження Хреста Господнього картинки

Новини по темі