“Зараз ми маємо навчитись поважати працю вчителів так само, як ми навчились поважати лікарів під час COVID-19, та військових під час війни”, — Євген Плінський, ведучий “Єдиних новин” від 1+1 media

“Зараз ми маємо навчитись поважати працю вчителів так само, як ми навчились поважати лікарів під час COVID-19, та військових під час війни”, — Євген Плінський, ведучий “Єдиних новин” від 1+1 media

Ведучий Євген Плінський під час ефіру звернувся до українських вчителів, висловивши їм слова вдячності за героїчну працю в надскладних умовах.

Поділитися:

Сьогодні, у День знань, українські школярі повертаються до навчального процесу. На жаль, через повномасштабне вторгнення рф в Україну, не кожному вдасться провести цей день традиційно. Особливо тим учням, які проживають на тимчасово окупованих територіях. До того ж росіяни роблять все можливе, аби позбавити українських дітей можливості повноцінно навчатись, перетворюючи навчальний процес на чергову форму пропаганди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗіркові мами Марічка Падалко, Валентина Хамайко, Людмила Барбір і Лідія Таран розповіли де цьогоріч навчатимуться їх діти

У новому випуску «Нічної варти», нового формату Телевізійної Служби Новин в межах телемарафону “Єдині новини”, ведучі програми детальніше розкрили тему освітнього процесу на тимчасово окупованих територіях, залучивши до обговорення вчителя математики та інформатики Івана Верещика. Саме Іван з перших днів повномасштабної війни, попри все, продовжував викладати в одній зі шкіл Чулаківської громади, що на Херсонщині. 

Нічна варта

Окрім того, ведучий Євген Плінський під час ефіру звернувся до українських вчителів, висловивши їм слова вдячності за героїчну працю в надскладних умовах. 

“Зараз ми маємо навчитись поважати працю вчителів так само, як ми навчились поважати лікарів під час COVID-19, та військових під час війни. Важливо відзначати вчителів, які в умовах воєнного стану продовжують працювати та організовувати навчальний процес - як на підконтрольній території Україні, так і на тимчасово окупованій. Особлива повага вчителям, які відмовилися від співпраці з ворогом та власними силами продовжують надавати знання учням”, — зазначив Євген.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Бути журналістом — це знаходитися на інформаційному фронті тоді, коли це потрібно країні, а не тільки коли це престижно", — Євген Плінський

Детальніше про те, який відсоток українських вчителів готові викладати за російською програмою, скільки українських школярів бажає повернутися до оффлайн навчання — у матеріалі за цим посиланням.  

Новини по темі