Зимові барви: 5 наймодніших кольорових поєднань в одязі

Модні кольори зими 2019
gettyimages.com

Актуальні варіанти комбінування кольорів для яскравого зимового луку.

Поділитися:

Взимку 2019-го кожній дівчині кортить створити вдалий та оригінальний лук, що дихатиме свіжістю й заряджатиме позитивом. Яка палітра у моді цієї зими, та які кольорові поєднання вважаються найбільш актуальними - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-8 речей, які ніколи не вийдуть з моди

МОЛОЧНИЙ + БУРГУНДІ 

Молочні відтінки заполонили зимову моду - із ними створюють вдалі монохромні луки або ж вигадують неймовірні кольорові дуети. Один з них - молочний + бургунді, що зробить з вас справжню ділову леді. Лише подивіться який елегантний вигляд мають широкі брюки та светр грубої в’язки цих кольорів!

@scandinavianfashions

@alina_frendiy

ЧОРНИЙ + БІЛИЙ 

Таке поєднання барв сміливо можна назвати вічною класикою, яка має неперевершений вигляд як у діловому, так і вуличному стилі. Взимку 2019-го носіть чорно-біле пальто у клітинку в поєднанні з класичною білою сорочкою-oversize, як із чоловічого плеча, й чорними брюками. Ідеальне доповнення образу - масивні боти й лаконічна шкіряна сумка. Перевага такого зимового луку в тому, що його легко перетворити у вечірній, нафарбувавши губи червоною помадою й додавши блискучих прикрас. 

gettyimages.com

@alina_frendiy

КОРАЛ + ФІСТАШКОВИЙ

Корал став найтрендовішим кольором зими 2019-го, і хоча цей колір освіжає й приковує увагу, його бояться деякі модниці. Аби розвінчати всі міфи, пропонуємо поєднати оживляючий корал із ніжним фісташковим. Так, це варіант для сміливиць, проте кожна із нас інколи прагне виділитися із натовпу. Зауважмо, що корал можна також міксувати з коричневим, темно-синім, помаранчевим та рожевим. 

@blaireadiebee

gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Живий корал: Як носити наймодніший колір 2019 року

НЕБЕСНИЙ + СПЕКТР ЧЕРВОНОГО

Ніжний блакитний відтінок гармонійно комбінується з сонячним помаранчем, самодостатнім марсала або класичним червоним. Цієї зими оберіть помаранчеві брюки-кльош та ніжний блакитний светр - і ви безсумнівно будете у тренді.

@dianagloster

@blaireadiebee

ЯСКРАВИЙ ЖОВТИЙ + СТИГЛА ВИШНЯ 

Зухвалий мікс кольорів жовтий + червоний став одним з головних трендів зими 2019. Обираючи одяг таких відтінків, комбінуйте образ таким чином, аби світліший колір був ближчим до обличчя.

@chiaraferragni

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для сміливих: Наймодніший колір волосся 2019

Новини по темі