Зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Гатун про жіночу дружбу та конкуренцію в колективі

Ірина Гатун – акторка «Жіночого кварталу», театру «Чорний квадрат». ЇЇ часто називають Юрою Ткачем у спідниці.

Поділитися:

30 жовтня вийшов новий випуск гумористичного шоу «Жіночий Квартал». Глядачів потішили життєвими жартами та музичними сюрпризами, а напередодні акторка "Жіночого Кварталу" Ірина Гатун в студії денного інфотеймент-шоу "Твій день" розповіла про жіночу дружбу та конкуренцію в колективі, а також про відносини з Юрієм Ткачем.

Гатун фото

На питання, чи вірить у жіночу дружбу, Ірина Гатун розказала: 

Дружба існує, і з чоловіками, і з жінками. Так, жіноча дружба існує. Моя поява в «Жіночому  кварталі» була тільки з умовою, що я не займаю чиєсь місце і у мене є своя роль, своя частинка, яку я займаю там.

Про жіночу конкуренцію, Ірина дость відверто розповідає: «Взагалі, візуально, можливо. Про це можуть говорити тільки глядачі: сподобалось їм чи ні. У мене внутрішньої конкуренції немає. Ще ніхто мені скла в пуанти не насипав, карманчики не зшивав. Я цього не відчуваю. Я розумію, що у них колектив складений, йому вже 2 роки і тут прийшла я. У мене самоповага до себе і я знаю, що тут є моє місце. Видиратись я не буду ні тут, ні в театрі, ні по життю".

Я 10 років до цього віддала театру імпровізації «Чорний квадрат».

Про стосунки з Юрієм Ткачем: Кумами ми станемо, якщо розродиться я або Буся  собака Ткача). Юрій дуже відкрита людина і я дружу з його сім’єю, ми любимо влаштовувати кухонні посиденьки. Він мій «брателло».

Гатун Ткач фото

Про зовнішню схожість з Юрієм Ткачем: «Особливо на вагах. Як стаємо, ну один в один. Кажу: як не зможеш на «Кварталі» вийти, я ж підміню. Хвіст зав’язала і вперед. Мабуть, в тому ми й зійшлись, що можемо за кадром і пошуткувати, і серйозно сісти і душевно поговорити».

ЧИТАТЕ ТАКОЖ: Чому Ірина Гатун живу у Юрія Ткача вдома

Ірина Гатун розповіла, як наважилась на зйомку в оголеному вигляді: «Це був чудовий проект «Я не соромлюсь свого тіла». Я до цього йшла. Людина має відчувати себе такою, якою вона є, тому що суспільство на тебе давить: треба схуднути, вирівняти ніс і так далі. Лісом ї усіх.

Гатун фото

Номер про сюрприз від подружок на День Народження, як у сім’ї ставляться до роботи актора масовки та чому чоловіки не розуміють натяків – дивіться у новому випуску «Жіночого Кварталу».