Зірки серіалу «Велика маленька брехня» знялись у стильній фотосесії

Різ Візерспун і Ніколь Кідман у новій фотосесії для відомого глянцю
@nicolekidman

Улюблені акторки з'явилися на сторінках відомого глянцю.

Поділитися:

П'ять головних героїнь популярного американського серіалу «Велика маленька брехня», прем'єра другого сезону якого відбудеться вже 9 червня, прикрасили сторінки відомого глянцю InStyle. На фото усіми улюблені акторки Ніколь Кідман, Різ Візерспун, Зої Кравітц, Лора Дерн та Шейлін Вудлі позують у загадкових та яскравих образах. Гортайте фото!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lauradern on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

В ексклюзивному інтерв'ю для видання зірки серіалу розповіли про свої стосунки за кадром, роботу над проектом й цікаві моменти зі зйомок. 

«Робота з цими жінками була вражаючою, тому що я багато чому навчилася. Ми всі ввійшли в проект із власними навичками. Але ми вміли слухати, йти на компроміси і в кінці-кінців залишилися вірні одна одній. Пам'ятаю, як ми з Різ дивилися одна на одну і думали: «Як ми потрапили сюди?». Як нам пощастило грати таких сильних жінок, яких полюбив глядач. Я ніколи раніше такого не відчувала. Ця роль зробила мене ближчою до людей», - зізналася Ніколь Кідман. 

«Мені подобається змушувати людей сміятися. Зоя теж розповідає жарти. Ніколь носить з собою у сумці цукерки. Лаура любить наспівувати мюзикли. Цей проект - справді одне з найбільших вражень у моїй кар'єрі. Я відчуваю, як нові двері відкрилися, і я ніколи не повернуся назад. Коли я дивлюся епізоди, я завжди кажу собі: «Ви мене вразили!». Я в захваті від їхнього таланту і нашої колективної здатності виражати емоції на такому глибокому рівні та радіти одна за одну. Я отримала такий жіночий досвід, який ще ніколи не відчувала після робіт у фільмах. Особливо це стосується другого сезону, коли з'являється Меріл Стріп», - поділилася Різ Візерспун. 

Повне інтерв'ю акторок читайте у новому номері InStyle.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніколь Кідман кардинально змінила зачіску (фото)

Новини по темі