Стася Ровінська про виховання трьох дітей: "Треба трохи понизити свої стандарти, інакше можна з’їхати з глузду"

Стася Ровінська ексклюзивно з ЖВЛ поділилася секретами материнства та познайомила з дітьми та чоловіком Ярославом

Поділитися:

Ведуча відверто розповіла ЖВЛ, як пережила післяпологову депресію після народження другого сина та зізналася, що вже рік не спілкується зі своєю зірковою мамою Сніжаною Єгоровою. Стася Ровінська завжди мріяла про велику родину, мріяла про двох хлопчиків і дівчинку. Старшого сина Евана телеведуча народила у 21 рік.

Для мене це не було раннім материнством, тому що я відчувала себе вже дорослою людиною, я завжди хотіла дітей і я знала, що вони у мене будуть доволі рано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведуча Стася Ровінська: Я в кадрі така, як і в житті (інтерв’ю про ефіри та залаштунки)

Народивши первістка, Ровінська одразу відчула, що вона мама і запевняє, що дитина не "вкрала" у неї молодості.

Я не любила клуби, гучні вечірки. Мені дуже пощастило з Еваном. Він найслухняніший із трьох. У нас так вийшло, що з кожною наступною дитиною у них все гірше і гірше характер.

Материнство було у радість, тож дуже скоро після першого Стася завагітніла вдруге. Тоді у неї не було ані няні, ані підтримки батьків

Мама мені не допомагала зовсім. У неї стільки своїх дітей, що не вистачає часу на онуків, а батьки чоловіка працюють, у них немає часу на це.

Стася Ровінська

Саме тоді телеведуча відчула, що таке післяпологова депресія:

Чоловік працював до вечора, а я була одна з двома дітьми вдома. Одне і те саме: підгузки, погодувала, прибрала, мама-мама. Чоловік увечері приходить, а я розумію, що вже тупію вдома.

Так тривало півроку і врятувало Стасю запрошення до серіалу "Опер за викликом", де вона зіграла одну з головних ролей. Однак, легше не стало і подружжя запросило бабусю Стасі на допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведуча Стася Ровінська про життя за кадром: троє дітей і гаджети-мультики, фігура після пологів та материнство з присмаком провини у нашому суспільстві

Після закінчення зйомок Стася дізналася, що знову вагітна. У пари народилася донька Емма. Майже одразу після народження дитини багатодітна мама повернулася до роботи, а діти тепер мають няню.

Завдяки няні ми можемо і піти кудись, і я можу працювати.

Стася Ровінська зізналася, що вже рік не спілкується зі своєю мамою, Сніжаною Єгоровою:

У нас немає спільних інтересів, у нас різні думки стосовно всього: дітей, життя… Якщо кожна зустріч це колапс та стрес, то краще не зустрічатися та любити одне одного на відстані. Ми, на жаль, не спілкуємося. Моя мама – жінка з характером і вона навіть зараз хоче керувати мною, навіть коли в мене троє дітей. Коли в тебе є вже своя родина, треба думати про свою родину в першу чергу. Я люблю маму,  це було моє рішення і так краще для моєї родини.

З батьком Семеном Горовим у Стасі Ровінської стосунки дуже добрі. Ось, наприклад, нещодавно у студії "Твого дня" вони готували разом:

Ведуча розповіла, що старші сини дуже подорослішали із появою сестрички і дуже допомагають, прибирають у своїй кімнаті. Однак, робити зі старших дітей няньок для молодшої не хоче, бо сама знає, як це. Також Ровінська впевнена, що найголовніше – щасливі батьки, тоді й діти будуть такими.

Треба трохи понизити свої стандарти, інакше можна з’їхати з глузду. Все встигати просто неможливо.