Зірковий стиль: Людмила Барбір

Зірковий стиль Людмили Барбір: Придивляємося до образів ведучої

Особливо придивитися до стилю ведучої радимо смаглявим брюнеткам зі спокусливою фігурою.

Поділитися:

ОДЯГ ТА АКСЕСУАРИ

Ведуча ранкового шоу Сніданок з 1+1 Людмила Барбір має струнку звабливу фігуру, тож залюбки підкреслює свої гарні форми. При цьому зірка знає межу відвертості – і майстерно її дотримується. Особливо жіночна Людмила у сукнях. Їхня довжина — здебільшого міді або трохи вище коліна. Ведуча часто обирає сукні, що демонструють її гарне декольте, та сукні з відкритими плечима. Не менш спокуслива і заразом вишукана вона й у комбінезонах, блузах та брюках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва зачарувала жіночним образом у стилі ретро (фото)

Щодо кольорів, то Барбір пасують глибокі відтінки синього, червоного, зеленого кольору. До того ж зірка полюбляє квіткові та геометричні принти.

Здебільшого ведуча доповнює свої образи лаконічними аксесуарами. Однак останнім часом Людмила почала експериментувати з масивними сережками, які додають цікавих акцентів як вечірнім, так і повсякденним лукам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдягаємося як герцогиня: 5 елегантних образів Меган Маркл

МАКІЯЖ ТА ЗАЧІСКА

Людмила Барбір обдарована виразними рисами обличчя, тож має гарний вигляд і без макіяжу. Переважно її можна побачити з абсолютно природним мейком та з макіяжем, який підкреслює її карі очі (при цьому помаду зірка обирає спокійних, ніжних відтінків).

У зачісках Людмила віддає перевагу гарно вкладеному прямому волоссю, інколи – з легкими «хвилями». Також зірці личить об’ємний хвіст.

Тож, якщо ви схожі за типом зовнішності на Людмилу Барбір, радимо уважніше придивитися до її образів. Гортайте фотогалерею!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 варіантів червоної помади для різних відтінків шкіри

Новини по темі