Зірковий десант у селах – гурт "Друга Ріка" та ведуча Лідія Таран

Зірковий десант у селах – гурт "Друга Ріка" та ведуча Лідія Таран

Музиканти гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин та Олексій Дорошенко своїм місцем призначення обрали Волинь.

Поділитися:

Музиканти гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин та Олексій Дорошенко своїм місцем призначення обрали Волинь. Там вони не тільки красунь шукатимуть, а й рибу на Шацьких озерах ловитимуть. У першій справі артистам допомагатиме керівниця місцевого хору Ніна Федорівна: вона познайомить їх з гарними та талановитими дівчатами, яких Олексій та Валерій запросять на вечорниці. Претенденткам на фіналі доведеться продемонструвати свої різноманітні вміння та нагодувати столичних гостей, адже обов'язкова умова участі у вечорницях – принести зготовану власноруч страву.

Шукатимуть красунь музиканти у Світязі та Шацьку і зустрінуть дівчину-коневода, флориста та справжніх господинь, які краще за всіх борщ варять та пундики печуть. А одна з волинянок ще й на скутері зірок покатає! До конкурсу потраплять 10 учасниць, з них 6 – пройдуть до фіналу у селі. Цього разу зробити вибір артистам допомагатимуть місцеві жителі, голосуючи... яблуками за своїх фавориток. А головними випробуваннями стануть дефіле в образі мавок та риболовля голими руками! Ось тут ми і дізнаємося, яка з дівчат найбільш вправна та заслужить перепустку до наступного туру, який пройде вже в Києві.

У свою чергу, Лідії Таран для пошуків представниць української краси дісталася Харківщина, але попрямує туди вона не на шикарному авто, а в кузові вантажівки. Саме там телеведуча познайомиться з першою претенденткою на участь у шоу, а інших дівчат їй допоможе шукати голова Вільшанської сільради Олексій Литвинов. Чим тільки не намагатимуться здивувати зірку слобожанські красуні! Салом пригощатимуть, крупу молоти вчитимуть, фокуси з голубами демонструватимуть та за традицією будуть співати й танцювати. У підсумку Лідія обере 12 дівчат, які змагатимуться за можливість поїхати до Києва.

Найкрасивіші жительки Вільшан та Сковородинівки демонструватимуть свої таланти, а вже у фіналі їм доведеться сексуально подоїти корову та продефілювати у костюмах робітниць власного дизайну. Кого вибере Лідія Таран: нову співочу зірку українського шоу-бізнесу чи талановиту художницю, майстриню вишивки або натхненну декламаторку віршів? "Ту, хто виглядатиме в міру розкуто, проте матиме своєрідну українську цноту", - запевняє телеведуча, і тим цікавіше, яка з конкурсанток відповідатиме цим критеріям. Дізнайтеся самі цієї середи в шоу Краса по-українськи о 21:15!

Новини по темі