Сучасні українки, які надихають

Успішні жінки України
@ekaterinakukhar_official

Вони красиві, успішні й талановиті.

Поділитися:

І точно знають, як досягати поставлених цілей. Випробування перевіряли їх на міцність, але великі мрії й відданість своїй справі виявилися сильнішими. Ми розкажемо про українок, які викликають захват, дають поштовх йти вперед і вірити у власні сили.

Ніна Матвієнко

Її голос для України справжній скарб, його можна впізнати із тисячі. Ніна Митрофанівна дасть фору багатьом молодим: водить машину, займається спортом, приміряє екстравагантні образи. Вона зважується не лише музичні експерименти, а й з’являється у дуже незвичних амплуа. Хто б міг подумати, що легенда української естради зважиться одягнути рожеву перуку і заспівати в дуеті з MONATIK.

Катерина Кухар

 «Чорна лебідка» Національної опери України має сильний характер. Шлях до успіху загартував балерину: їй різали пуанти, підкладали скло на сходи. Та попри все вона залишається відданою цьому мистецтву. 

Фото: @ekaterinakukhar_official 

Тіна Кароль (Тетяна Григорівна Ліберман)

Вона збирає величезні зали по всій Україні, а її пісні завжди на слуху. Цю розкішну жінку часто порівнюють з дівою, вона тричі найкрасивіша за версією журналу VIVA! Тіна Кароль отримала безліч нагород і премій, але найбільша цінність для Тіни – це її фанати. Для них вона завжди справжня і чуттєва. 

Фото: @tina_karol 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цитат Тіни Кароль, які надихають

Ліна Костенко

Життєвий шлях був непростим. Попри заборони тодішньої влади писати й публікувати свою творчість, Ліна писала. Зараз її поезія має безліч шанувальників, адже вона проникає прямо в душу. Не дивно, що вірші Ліни Костенко стали текстами для багатьох романсів та пісень. 

Джамала (Сусанна Алімівна Джамаладінова)

Співачка з кримськотатарським корінням справжній музичний вундеркінд. Секрет її унікального голосу намагалися неодноразово розгадати. Про один з експериментів Джамала згадує так: 

На екрані комп'ютера під час співу весь час пульсувала в ритмі одна точка. Лікарі сказали, що ця точка відповідає за історичну пам'ять. І що коли я співаю, то звертаюся до часів, коли люди жили в печерах. Я не знаю, що це означає, але завжди відчуваю, що в мені співають мої пращури.

Напевно, саме такий сильний зв’язок з предками допоміг Джамалі написати проникливу пісню «1944» про депортацію кримських татар. Історія вразила кожного, а після перемоги на «Євробаченні 2016» композиція здобула світову популярність.

Фото: @jamalajaaa 

Лариса Михальцова 

Понад сорок років Лариса Михальцова грала на баяні та навчала мистецтву дітей. Але її життя несподівано змінилося. Власник одного з глянців побачив жінку в ресторані й запросив на фотосесію. У свої 63 роки вона стала відомою моделлю. Знімалася для закордонних видань і ходила європейськими подіумами. Лариса на власному прикладі доводить, що вік – це лише цифра. 

Фото: @larisa.grig 

Ольга Харлан

Гордість українського спорту. З 9 років Ольга займається фехтуванням, а вже в 15 виграла Кубок світу серед юніорів. У 2008 році на Олімпійських іграх у Пекіні саме завдяки 17-річній Харлан збірна України отримала перше золото. Сьогодні фехтувальниця чотириразова чемпіонка світу і семиразова чемпіонка Європи.

Фото: @olgakharlan 

Алла Мазур

Зараз вона улюблениця мільйонів глядачів, а для багатьох взірець телеведучої. До успіху Алла Мазур йшла шляхом наполегливої праці й боротьби зі своїми страхами. 

Не потрібно боятися ризикувати і йти важчим шляхом – цього мене навчило життя. І навіть, якщо ти дуже боїшся, але тобі дають шанс, все одно використовуй його.

Фото: @allamazurofficial 

Новини по темі