Злата Огнєвіч показала, як поєднувати головні тренди цієї осені

Відома українська зірка показала, з чим носити наймодніші речі осені | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Олександр Пілюгін, jetsetter.ua

Може спробуєш?

Поділитися:

Об’ємні брюки, структуровані піджаки, денім і бежевий колір — справжні модні хіти осені 2019. Кожен із цих елементів можна носити окремо, доповнюючи свої повсякденні образи, але ще краще — поєднати їх між собою. До прикладу, так, як це зробила співачка Злата Огнєвіч

@zlata.ognevich

Окрім того, що зірка показала цікавий комплект із трендових речей, вона запропонувала варіант того, як можна навіть у вересні та жовтні продовжувати носити кроп-топ — ультрапопулярний влітку. 

Цікаво, що в схожих джинсах чорного кольору вже з’являлася інша українська співачка — Джамала. На відміну від Злати, вона поєднала їх із об’ємною курткою — і це також дуже стильно. 

@jamalajaaa

Варто зазначити, що цього тижня хіт Огнєвіч «Солодка кара» посів третє місце в чарті Top Week Radio Hits Ukraine. Дивись виступ зірки з цією піснею на «Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою» просто зараз: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Останні новини про Злату Огнєвіч: 

1. Красуня Злата Огнєвіч у вишиванці покаталася верхи

2. «Качаю горішок»: Злата Огнєвіч поділилась мотивуючим відео з тренування

3. Пластична Злата Огнєвіч приголомшила розтяжкою балерини (відео)

Новини по темі