«Качаю горішок»: Злата Огнєвіч поділилась мотивуючим відео з тренування

Злата Огнєвіч показала, як качає свій горішок (ВІДЕО)
@zlata.ognevich

Ось чому її фігура така спокуслива!

Поділитися:

Щоб впевнено почувати себе влітку і в короткій спідниці, і на пляжі в купальнику, треба багато працювати. На цьому наголошує струнка і тендітна співачка Злата Огнєвіч. Вона регулярно відвідує спортзал та невпинно відкриває для себе нові види активності — йога, пілатес, TRX, балет і навіть бокс.

Днями зірка показала, яким тренуванням надає перевагу зараз, а також дала кілька порад для тих, хто прагне покращити свій зовнішній вигляд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

«Ось такими плавними рухами я качаю горішок, щоб він раптом не перетворився на зморщену грушу, — ділиться Злата. — Особливо складно це робити в спеку, хочеться побути трохи ледачою пандою».

Співачка розповіла, що тренується тричі на тиждень — і результатом вже задоволена. Фізичні навантаження вона поєднує з правильним харчуванням: у її раціоні багато зелені та фруктів (із незначним вмістом цукру), мало швидких вуглеводів.

Крім того, артистка запропонувала дописувачам декілька варіантів корисного сніданку. Це може бути авокадо з оливковою олією, веганським песто і міксом горіхів, гранола з соєвим натуральним йогуртом або гранола зі смузі на основі банана, полуниці, ківі.

Злата нагадала, що протягом дня потрібно пити багато звичайної води, а вечеря має бути легкою. В інтерв’ю Каті Осадчій Огнєвіч назвала свою ідеальну вагу. Дивись відео: 

Також Злата Огнєвіч неодноразово говорила, що тримати тіло в тонусі їй допомагають танці. Незабаром на 1+1 стартує новий сезон проекту Танці з зірками, в якому візьме участь чимало українських знаменитостей.

Більше порад, які допоможуть шидше прийти в форму:

1. Маша Єфросиніна показала, як накачати сідниці та прес на дивані (відео)

2. Усього лише одна домашня вправа – і ваші сідниці стануть, як у Кім

3. Розтяжка, як у балерини – в домашніх умовах: Секрети Катерини Кухар

4. Аніта Луценко показала вправу, з якою ти встигнеш схуднути до відпустки

5. Пластична Злата Огнєвіч приголомшила розтяжкою балерини (відео)

Новини по темі