«Змагаймось за нове життя»: група 1+1 media та ведучі 1+1 долучилися до ініціативи про опір українців

Ведучі 1+1 долучилися до ініціативи про опір українців Змагаймось за нове життя - 1+1

Роликом поділився у своїх соцмережах і Президент України Володимир Зеленський.

Поділитися:

Група 1+1 media підтримали кампанію про опір українців «Змагаймось за нове життя». Слоганом відео та зовнішній рекламі стали надихаючі рядки Лесі Українки.

Ведучі 1+1 також долучилися до ініціативи. У своїх соцмережах Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Юрій Горбунов, Наталя Островська, Валентина Хамайко поділилися відеоманіфестом. А Єгор Гордєєв, Марічка Падалко, Тімур Мірошниченко, Святослав Гринчук розповіли - що для них значить український опір. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вболівати я, звісно, буду тільки за Україну", — Тімур Мірошниченко про свої очікування від "Євробачення 2023"

Тімур Мірошниченко вважає, що опір - це люди.

«Люди, які 24.02 змінили своє звичне життя - хтось пішов на фронт, хтось залишився в тилу, але працює на перемогу. І таких людей мільйони! Це дійсно безцінно. Коли люди живуть в реальності. Не в паралельній, а в дійсній реальності, і немає значення, де ви знаходитесь і що робите. Якщо ваші зусилля направлені на наближення нашої перемоги, це і є опір».

тімур Мірошниченко 1+1

Святослав Гринчук розповів, що опір для нього - єднання і допомога один одному:

«Мені легше говорити про історії опору, бо в мене є щоденний випуск новин ТСН, де ніколи не бракує героїв і героїчних вчинків. Починаючи від героїв, які захищають українську незалежність на бахмутському та інших напрямках, і до вчинків у тилу, які теж гідні уваги. Десь, наприклад, звичайний автобус волонтери переробили під мобільний шпиталь. Десь збирають книжки для українських діток, які опинилися закордоном і не мають, що читати українською. Багато всього, і все це є сьогодні українське життя. І все це є теж український опір, і він достойний шани й поваги».

Святослав Гринчук 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Про цю історію донині нікому не розказував»: Руслан Сенічкін поділився сімейними спогадами

А для Єгора Гордєєва опір - продовжувати жити нормальним життям:

«Повна протилежність інфантильності, яка насправді є нормальною реакцією з точки зору мозку, коли нам страшно йти. Йти на нормальність - це попри перепони створювати свій світ, який поза всіма умовами ми вважаємо нормальним. Українці у цій здатності обхитрили природу», - написав Єгор Гордєєв. 

Єгор Гордєєв 1+1

Марічка Падалко називає опором продовжувати виконувати свої завдання:

«Як мама, як дружина, яка підтримує, як людина, яка займається інформаційно супротивом. Тому я вас закликаю так само ділитися - якими маленькими кроками ви зараз наближаєте свою перемогу. Спеціально не вживаю слово "фронт", бо попри всі красиві гасла, фронт сьогодні на передовій. А наше - це опір. І ми боремось».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 1+1 media (@media.1plus1)

Роликом поділився  у своїх соцмережах і Президент України Володимир Зеленський, відзначивши:

«Сотні тисяч наших людей захищають Україну від ворога. Мільйони – допомагають! Шукають усе необхідне для оборони, лікують і реабілітують після поранень, рятують після російських ударів, працюють заради України й українців. Саме в цьому наша міцність. Ми боремось за своє життя!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс розповіла про синів-двійнят і стосунки з колегою Єгором Гордєєвим

Слоган кампанії «Змагаймось за нове життя» — це рядок із поезії Лесі Українки, наприкінці відео частину вірша озвучує маленька дівчинка, що гойдається на гойдалці навпроти зруйнованих будинків у Бородянці. Цей контраст — життя, що перемагає руйнування — передають більшість сцен у відео, його ж посилюють слова поетеси. 

Режисером відео став Олександр Стеколенко, фото для зовнішньої реклами зняли Костянтин та Влада Ліберови. Зйомки проводили на Київщині, більшість локацій — «живі», руйнування в сценах, на жаль, реальні. Музику для відеоманіфесту створив композитор Євгеній Філатов (The Maneken). 

Загальнонаціональна кампанія «Змагаймось за нове життя» реалізована агенцією  [isdgroup] за сприяння Офісу Президента України та підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Новини по темі