Золота медаль повернулася до паралімпійця і зробила добро! Соломія Вітвіцька та паралімпійський чемпіон Сергій Ємельянов передали захисну амуніцію для ЗСУ на Схід

Підсумки благодійного аукціону на підтримку ЗСУ з продажу золотої медалі паралімпійця Сергія Ємельянова за підтримки Соломії Вітвіцької

Броня, тепловізори, медицина, автівки. Соломія Вітвіцька та паралімпієць Сергій Ємельянов употужнили ЗСУ на понад 1 мільйон.

Поділитися:

Телеведуча 1+1 та волонтерка Соломія Вітвіцька разом з паралімпійським чемпіоном Сергієм Ємельяновим передали захисникам 25 ДШВ і 30 механізованої бригади 50 бронежилетів, 6 тепловізорів, дві автівки, спорядження, медицину, харчування. Більша частина вантажу доправляється на передову на Схід. Розповіли про допомогу в ефірі "Сніданку з 1+1" в студії з Єгором Гордєєвим, Нелею Шовкопляс, Ігорем Цигаником. 

Бронежилет

Важливий гуманітарний вантаж закуплено на внески у фонд Ти не Один 1+1 media від благодійного аукціону телеведучої та паралімпійця. На фейсбук сторінці Соломії Вітвіцької відбувалися торги за лот – золоту медаль Параолімпійських Ігор у Токіо 2020, яку Сергій Ємельянов виборов, обійшовши спортсмена з рф у змаганнях з параканое. Щаслива медаль була продана за рекордні 900 тисяч гривень, котрі надійшли на рахунок фонду. Переможець торгів компанія WhiteBIT повернула нагороду власнику Ємельянову знову! 

волонерство

Всього на аукціоні зібрано 1 млн. 83 тисячі гривень! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчинка передала свої накопичення на телефон військовим: ведуча ТСН Соломія Вітвіцька зробила їй подарунок у відповідь

Броня з розгрузкою турецького виробництва, з українськими бронепластинами 4+  рівня захисту. Мультимедійні та компактні тепловізори з надточною оптикою та дальністю 1300 метрів. Необхідне спорядження, серед якого тактична медицина: 400 бандажів, аптечки, а також сонячні зарядні пристрої для телефонів, харчові пайки. Закупити та збільшити допомогу вдалось завдяки волонтерам з фонду «Волотерська сотня – Україна світ» і засновниці Олені Масоріній. 

допомога ЗСУ

Також, за допомоги Посольства України в Лівані та посла Ігоря Осташа, військовим вже передали бус. Ще одну автівку вдалося забезпечити разом з волонтерами та благодійним фондом Коло. Машині зробили повне ТО і ремонт, перефарбували. 

Частину допомоги телеведуча доставила військовим під час свого відрядження до Чорнобильської зони на річницю трагедії у ЧАЕС. Другу частину спорядження паралімпійский чемпіон Сергій Ємельянов завантажив та ососбиство доправляє на Схід захисникам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька показала, як готувалася до прямого ефіру з ЧАЕС

“Дякую кожному, хто долучився. Ми з вами велика сила. І щодня кожен з нас обов’язково робить щось для нашої перемоги. Дякуємо всім, хто долучається. Ми не зупиняємось на досягнутому. В процесі –закупівля шоломів та берців. А ще незабаром наші військові отримають ще одну автівку. Приєднуйтесь! ” – розповіла Соломія Вітвіцька

“Коли прийшла ідея продати медаль, щоб допомогти нашим захисникам – не було жодних вагань, – поділився враженнями Сергій Ємельянов в ефірі Сніданку з 1+1.  – Тепер вона працює на захист наших героїв ЗСУ. І  дякую щедрим благодійникам, що щаслива золота нагорода знову в мене!»

Висловлюємо вдячність волонтеру Денису Чабану з групи Freedom to Ukraine, за продукти харчування і важливі побутові речі у подарунок для військових. 

допомога ЗСУ

Ми не зупиняємось і продовжуємо допомагати там, де найбільше потребують. Всі ведучі 1+1 та соціальні проекти об’єднали зусилля у єдиному благодійному зборі UKRAINE SOS. Кошти будуть направлені на пальне для волонтерів-водіїв, перевезення і прийняття термінових гуманітарних вантажів, допомогу у відновленні міст, закупи медичних витратних матеріалів. Долучайтеся до збору на платформі Добро.юа за посиланням.

Дивіться сюжет про звіт по результатах благодійного аукціону:

Новини по темі