Дівчинка передала свої накопичення на телефон військовим: ведуча ТСН Соломія Вітвіцька зробила їй подарунок у відповідь

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Дівчинка передала свої накопичення на телефон військам України: ведуча ТСН Соломія Вітвіцька зробила їй подарунок

12-річна Лєра складала кошти, щоби на свій День народження купити телефон, але вирішила віддати їх на потребу війська: ведуча ТСН зробила їй за це сюрприз.

Поділитися:

У мами Алли Бехтольд семеро дітей, з них шестеро прийомних. Усі разом щасливо жили у рідних Олешках до 24 лютого. Містечко на Херсонщині окупували у перші ж дні війни. Ворожа техніка, коли заходила у місто, гатила повсюди: і по будинках, і по людях. Просто з-під танків батьки рятували дітей, лежачу бабусю та собаку. Дівчинка Валерія ще в мирній Україні збирала собі подарунок на День народження: хотіла смартфон. Однак вирішила, що вона зможе побути без нового телефону, а українські військові без її допомоги — ніяк. ТСН розповіли, що усі свої зібрані кошти дівчина передала на потреби українського війська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік, який втратив обидві ноги, пішов на фронт захищати Україну: історія 55-річного Василя Штефко

Родина знайшла прихисток у німецькому місті Нюрнберг. Там сім'я знайшла волонтерів, щоб передати зібрані Валерією гроші українській армії. Сама дівчинка каже:

Я хочу, щоб я повернулася додому, щоб нарешті був мир у нашій Україні, аби я повернулася до школи.

Про вчинок дівчинки волонтерка написала допис у соцмережах, і таким чином про Лєру дізналася уся Україна. Проте на День народження Валерія не залишилася без подарунків: ведуча ТСН Соломія Вітвіцька придбала їй телефон. Соломія звернулася до дівчинки:

Хочеться тебе привітати з Днем народження, щоб твої мрії здійснювалися. Ми вирішили подарувати тобі телефон, щоб ти мала можливість робити ще більше гарних справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянка 93-річна Олена Іллівна місяць не здогадувалася про те, що йде війна: як вона зараз справляється з тугою (сюжет ТСН)

Волонтерка прозвітувала, що на гроші дівчинки придбали турнікети для танкістів. Лєра радіє, що хоч трішки допомогла українським військовим, а мама Алла міркує, як допомагати далі: вірять, що з їхньою допомогою наша перемога настане якнайшвидше.

Дивіться сюжет:

Новини по темі