Перша роль Надії Хільської після загибелі чоловіка військового та новий імідж Валерії Ходос: чим здивує серіал “Обіцянка Богу” на “1+1 Україна”

Обіцянка Богу
"Обіцянка Богу" на "1+1 Україна": новий серіал з Валерією Ходос і Надією Хільською.
1plus1

"Обіцянка Богу" на "1+1 Україна": новий серіал з Валерією Ходос і Надією Хільською.

Поділитися:

1 квітня о 20:15 на 1+1 Україна відбудеться премʼєра драми “Обіцянка Богу”. Серіал розповість історію подолання одного з найскладніших випробувань для матері - важкої хвороби дитини. Героїня серіалу потрапить у химерне мереживо життєвих обставин, намагаючись врятувати свого сина.

У головних ролях: зірка серіалу “Катерина”, “Ніхто не ідеальний” – Валерія Ходос та відомий глядачам за роллю у проєкті “Хазяйка” – Сергій Радченко. Актор театру та кіно – Юрій Феліпенко, а також – Світлана Гордієнко, яку глядачі могли бачити у серіалі “Папік - 2”.

Розповідаємо цікаві факти про новий серіал на “1+1 Україна”.

  • Серіал "Обіцянка Богу" є адаптацією відомого корейського формату "A Pledge to God". Однак, адаптуючи його під наш менталітет, були внесені суттєві зміни у сюжетні лінії, що вплинули на фінал, який відрізняється від оригіналу.
  • Протягом всієї історії глядачі побачать героїв у різний віковий період та різноманітних образів. Наприклад, Валерія Ходос зʼявиться у серіалі спочатку з довгим волоссям та гривкою, а потім з каре. Але гривка так сподобалась акторці, що вона після завершення зйомок зробила її.

  • Для акторки Надії Хільської роль в “Обіцянці Богу” стала першою після втрати чоловіка - актора Олексія Хільського, який загинув на фронті. Сюжетну лінію адаптували під неї, щоб персонаж Надії транслював важливі меседжі - любов до життя та підтримку близьких у найважчі часи.

  • Під час фільмування однієї зі сцен Валерія Ходос настільки проживала момент, що не змогла стримати емоцій та довелось зупиняти зйомку.
  • Акторці Олені Хижній, яка зіграла у серіалі матір головного героя Марка, заради зйомок у “Обіцянці Богу” довелось змінити колір волосся.
  • В одній зі сцен серіалу героїня Ірини Островської грає на роялі. Зйомки цієї сцени стали для акторки поверненням в життя, яке було до повномасштабного вторгнення. Адже в реальному житті її рояль потрощили російські окупанти, які вдерлися у будинок  Ірини в Бучі і там жили.

Не пропустіть премʼєру серіалу “Обіцянка Богу” вже з 1 квітня о 20:15 на “1+1 Україна”.

Новини по темі