«Хочеться на ручки»: зірка серіалу Обіцянка Богу Надія Хільська розповіла, як переживає втрату чоловіка

Обіцянка Богу
Зірка серіалу Обіцянка Богу Надія Хільська розповіла, як переживає втрату чоловіка в емоційному дописі - фото

Зірка серіалу Обіцянка Богу Надія Хільська в емоційному дописі розповіла, як переживає втрату чоловіка, актора Олексія Хільського, який загинув на фронті

Поділитися:

Вона опублікувала кадри зі своєї нової фотосесії та поділилася, що їй хочеться знову відчути себе жінкою:

«Я жінка. Мені хочеться на ручки, в обійми, відчути, що можу бути слабкою і не вирішувати нагальні питання по типу "як облаштувати побут, щоб пережити зиму".. у мене все це було! Я не з тих, кому не пощастило зустріти того самого, за яким, як за камʼяною стіною.. Я завжди була сильною, тому поруч зі мною міг бути тільки сильніший за мене. І мені з цим дуже пощастило. Поруч зі своїм коханим я мала розкіш бути слабкою», - написала Хільська.

Надія Хільська

Актриса додала, що незважаючи на біль від загибелі чоловіка, вона намагається рухатися вперед:

«Зараз же я з неймовірним стресом час від часу, жахом, хвилюваннями, розпачем і ще з купою «пєрєживатєльних» емоцій рухаюсь вперед. Малесенькими кроками, але рухаюсь! Куди - поки невідомо. Але не стою на місці і це вже непогано», - додала вона.

Зазначимо, для актриси Надії Хільської роль у серіалі Обіцянка Богу стала першою після втрати чоловіка. Сюжетну лінію адаптували під неї, щоб персонаж транслював важливі меседжі – любов до життя та підтримку близьких у найважчі часи.

Дивіться всі серії серіалу Обіцянка Богу на 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Рве серце на шматки»: зірка серіалу Обіцянка Богу Надія Хільська показала щемливі фото із загиблим на фронті чоловіком-військовим

 

Новини по темі