Все про мелодраму Обіцянка Богу: чим особлива ця історія та де дивитись популярний серіал

Обіцянка Богу
Обіцянка Богу: скільки серій у серіалі та де їх можна подивитись

Обіцянка Богу: скільки серій у серіалі та чим особлива ця історія

Поділитися:

Український серіал Обіцянка Богу став одним з популярніших проєктів серед глядачів телеканалу 1+1 Україна. Розповідаємо, чим особлива ця історія, та де можна подивитися усі серії.

Про що серіал Обіцянка Богу

Обіцянка Богу — історія подолання одного з найскладніших випробувань для матері — важкої хвороби дитини. Героїня серіалу потрапить у химерне мереживо життєвих обставин, намагаючись врятувати свого сина. Так, успішна телеведуча Стася вагітною дізнається, що коханий зрадив їй з найкращою подругою. Спустошена зрадою найближчих людей, вона вирішує не розповідати про дитину майбутньому батькові. Минає час, Стася щаслива в новому шлюбі. Однак за кілька років їй доведеться зустрітись із колишнім та розкрити таємницю. У сина Стасі діагностують страшну хворобу, тому йому потрібен донор. Але ні Стася, ні батько дитини не можуть ним стати. Врятувати хлопчика може пуповинна кров рідного брата чи сестри. А для цього біологічним батькам потрібно народити ще одну спільну дитину. Так розпочинається історія боротьби за життя маленького хлопчика, яка змусить всіх героїв переосмислити життєві цінності.

Скільки серій в серіалі Обіцянка Богу

Мелодрама Обіцянка Богу тримає у напрузі протягом кожного епізоду. Серіал, який стартував навесні 2024 року на 1+1 Україна і швидко завоював прихильність глядачів, налічує 24 серії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які серіали подивитись, якщо сподобалась Обіцянка Богу: 3 захопливі драми

Серіал Обіцянка Богу: актори

Головні ролі у серіалі зіграли Валерія Ходос, Сергій Радченко, Юрій Феліпенко, Світлана Гордієнко, Сергій Калантай, Олена Хижна, Ірина Островська та Ірина Дорошенко.  

Де дивитися серіал Обіцянка Богу

Усі бажаючи можуть переглянути серіал на сайті 1plus1.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вже брав участь у них»: зірка серіалу Обіцянка Богу Юрій Феліпенко розповів про службу в батальйоні Ахіллес і бойові дії

Новини по темі