«Рве серце на шматки»: Зірка серіалу "Обіцянка Богу" Надія Хільська показала щемливі фото із загиблим на фронті чоловіком-військовим

Обіцянка Богу
Надія Хільська показала щемливі фото із загиблим на фронті чоловіком-військовим і присвятила йому зворушливий допис

Надія Хільська показала щемливі фото із загиблим на фронті чоловіком-військовим і присвятила йому зворушливий допис

Поділитися:

Зірка серіалу «Обіцянка Богу» Надія Хільська опублікувала фото із загиблим на фронті чоловіком-військовим, актором Олексієм Хільським.

Вона присвятила йому щемливий допис у День батька, який відзначався у неділю, 16 червня. Хільська зізналася, що важко переживає смерть чоловіка, як і їхня дочка Лера.

«Я роблю все, що від мене залежить, щоб ми згадували Льошу світло, намагались не плакати.. але кожен раз, коли я, вкотре, усвідомлюю, що його не буде поруч, коли Лєра закінчить школу, вступить у виш, не відведе її під вінець, не буде сидіти в залі кінотеатру на премʼєрі режисерського дебюту Лєри, онуки не познайомляться зі своїм крутим дідусем (ох, яким би він був неймовірним дідусем, його обожнювали всі діти) і ще величезна кількість «ні» - все це рве мені серце на шмаття», - написала акторка.

Надія Хільська

Надія Хільська

Вона також зворушливо звернулася до чоловіка:

«Ти так сильно любив Лєрочку, оберігав, хвилювався за неї.. ти був дуже гарним татом! Тепер я роблю це за нас двох, коханий. Впевнена, ти надаєш мені сил з небес, бо інакше я не розумію, як все це вигрібаю», - додала Хільська.

Зазначимо, для Надії Хільської роль у серіалі Обіцянка Богу стала першою після втрати чоловіка. Сюжетну лінію адаптували під неї, щоб персонаж транслював важливі меседжі – любов до життя та підтримку близьких у найважчі часи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка “Обіцянки Богу” та “Батьківського комітету” Надія Хільська вперше розповіла, як під час повномасштабного вторгнення працювала у кавʼярні

Новини по темі