Астролог Одруження наосліп розвіяв міфи щодо сприятливих для весілля днів

Астролог Одруження наосліп розвіяв міфи щодо сприятливих для весілля днів

Вибір сприятливої дати весілля позбавлений сенсу, якщо гороскоп сумісності нареченого і нареченої негативний, каже астролог.

Поділитися:

Астролог Одруження наосліп Олексій Котенко розвіяв міфи щодо сприятливих днів для весілля. Вибір сприятливої дати весілля позбавлений сенсу, якщо гороскоп сумісності нареченого і нареченої негативний, каже астролог. 

Популярні журнали і численні сайти достатньо часто розміщують статті "Сприятливі дні для весілля". Але будь-яка подібна інформація не допоможе зробити шлюб щасливим і не гарантує довгого спільного життя, стверджує експерт "Одруження наосліп", керівник Школи астрології Шестопалова в Україні Олексій Котенко.

Читайте також: Любовний гороскоп 2016

- Справа в тому, що вибір сприятливої дати весілля позбавлений сенсу, якщо гороскоп сумісності нареченого і нареченої негативний. Адже особливості характеру, темпераменту, поведінкові реакції не зміняться тільки лише від обраного дня одруження, навіть якщо цей день виявиться найгармонійнішим за всіма зоряним аспектам. Так, саме одруження може відбутися якнайкраще. Але чи стане цей день початком довгого і щасливого спільного шляху? Ви напевно згадаєте, як були присутніми на шикарному весіллі, де наречена і наречений були неперевершеними, столи ломилися від делікатесів, яскраво світило сонце, було весело і минулося без "пригод" і прикрих непорозумінь, а шлюб розпався буквально протягом декількох років. Іншими словами, вибір сприятливого дня для весілля або реєстрації шлюбу не має під собою достатніх підстав і позбавлений особливого сенсу.

Дослідження демонструють, що важливу роль у тривалому союзі відіграють такі чинники, як конфліктність, психологізм, тавро нещастя і тавро щастя. Гороскоп сумісності враховує взаємодію цих критеріїв у партнерів. Він дозволить побачити, чи є взаєморозуміння, чи збігаються інтереси і смаки, чи схильні партнери виявляти взаємну турботу і доброту, чи є сексуальна сумісність і багато іншого. Аналіз же дня одруження розповість про ті обставини, в яких відбудеться сама урочистість.

Резюмуючи, можна сказати, що гороскоп сумісності достатньо точно відображає "долю" шлюбу: чи буде він тривалим і гармонійним, до яких проблем варто бути готовим і яку тактику використовувати в ключових питаннях. А тим, у кого гороскоп сумісності гармонійний, і дату церемонії вдається вибрати в найсприятливіші для весілля дні.

Дивіться Одруження наосліп щосереди о 22:00 на телеканалі  1+1