Другий шанс: Як повернути довіру в стосунки

Психологи Одруження наосліп показали, як потрібно працювати в команді.

Поділитися:

Сьогодні глядачі 1+1 побачили новий випуск реаліті Одруження наосліп. Молодята Олександр та Олександра спробували побудувати щасливе сімейне життя та пройти усі випробування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як «стерти» колишні стосунки та знову покохати

Незалежна та успішна дівчина Саша має все, окрім надійного чоловічого плеча поряд. На проекті вона мріяла зустріти мудрого чоловіка з гарним почуттям гумору та побудувати з ним щасливу родину. Олександр з Одеси – сміливий, цілеспрямований та романтичний чоловік. Він шукав привабливу, розумну та спортивну дівчину, заради якої був готовий на будь-які вчинки.

З першого погляду молодята сподобались один одному і знайшли багато спільного. Перші дні спільного життя пари пройшли у мирі та злагоді. За цей час Олександр та Олександра зблизились і зрозуміли, що подобаються один одному. 

«Саша мене обійняв та поцілував і зізнався, що закохався. Мені було приємно, але я трохи засоромилась. У мене ніколи не було таких гармонійних стосунків, коли двоє людей хочуть бути разом і йдуть до своєї цілі», - зізнається героїня. 

Згодом в гості до молодят завітали їх друзі. Знайомство пройшло чудово, однак в кінці вечірки один із друзів Олександра агресивно відреагував на те, що подруга Саші захотіла піти додому раніше. Вони навіть вдарили один одного, і кожен із подружжя підтримав свого друга. Через це між парою виник конфлікт. Олександру обурило, що її чоловік нічого не зробив у цій ситуації, не захистив свою жінку і зловживав алкогольними напоями. Психологи втрутились і дали цінні поради нашим героям. 

«З першого дня перебування на проекті ви, Олександре, вживали алкоголь. Будь-яка форма залежності - це втеча. Ви пішли цим шляхом, щоб вилучити з життя біль, який завжди можливий у нових стосунках. Проведіть ці дні, не вживаючи алкогольних напоїв, і ви зможете відкритись з іншого боку, а ваша дружина зможе вам довіритись», - зауважує Єгор Тополов.

Після розмови із психологами Олександр пообіцяв дружині змінитися, і вона дала чоловіку ще один шанс. Єгор Тополом та Олена Любченко підготували для пари екстремальне завдання, яке допомогло їм довіритись один одному. Учасникам проекту потрібно було перейти Букський каньйон по мотузці на висоті близько 20 метрів над прірвою. Сперше ведучі власним прикладом показали, як потрібно працювати у команді:

У якийсь момент я просто довірилась чоловікові та йшла на його голос. Кожна жінка прагне мати надійне плече поруч, - зізналась Олена.

«Сімейне життя нічим не відрізняється від цього випробування. Ти ніколи не знаєш, чи дійдеш до іншого берега, проте маєш вірити в це та цілковито довіряти своєму партнерові», – стверджує Єгор Тополов.

Парі вдалось успішно пройти випробування, і Олександра відчула підтримку та вірність свого партнера. Учасники вирішили залишити обручки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися болісних спогадів та відкритися новим стосункам