Любченко і Тополов зважились на екстремальне випробування заради учасників Одруження наосліп

Чи зможуть вони пройти випробування на довіру.

Поділитися:

Психологи реаліті Одруження наосліп на 1+1 Олена Любченко і Єгор Тополов вдалися до екстремальних розваг під час зйомок одного з випусків проекту. Ведучі перейшли Букський каньйон по мотузці на висоті близько 20 метрів над прірвою.

Таке завдання вони поставили одній з пар-учасниць проекту, щоб навчити чоловіка та жінку довіряти один одному та працювати в команді. Проте, учасники реаліті почали вагатися, і психологи вирішили підтримати їх та першими перейти прірву. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як «стерти» колишні стосунки та знову покохати

«Сімейне життя нічим не відрізняється від цього випробування. Ти ніколи не знаєш, чи дійдеш до іншого берега, проте маєш вірити в це та цілковито довіряти своєму партнерові», – говорить Єгор Тополов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно обговорювати проблеми у стосунках

Олена Любченко, попри страх, сміливо довірилась своєму напарнику Єгору Тополову, і разом вони впорались з екстремальним випробуванням.

«У якийсь момент я просто довірилась чоловікові та йшла на його голос. Кожна жінка прагне мати надійне плече поруч», - зізналась Олена.

Як впоралися Олена Любченко і Єгор Тополов, покажуть у новому випуску «Одруження наосліп» сьогодні о 22.00 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міф чи правда: Кохання живе три роки

Героями нової програми, які одружаться наосліп та проживуть тиждень як чоловік та жінка, стануть стиліст Олександра з Києва та її тезка, Олександр, який працює юристом в Одесі. 

Незалежна та успішна дівчина має все, окрім надійного чоловічого плеча поряд. Вона мріє зустріти мудрого чоловіка з гарним почуттям гумору та побудувати з ним щасливу родину.

Олександр з Одеси, якого експерти підібрали дівчині на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності, – сміливий, цілеспрямований та романтичний чоловік. Він шукає привабливу, розумну та спортивну дівчину, заради якої готовий на будь-які вчинки.

Кожен з учасників вже не раз «обпікався» у минулих стосунках, тому позбавитися страху перед новими та навчитися довіряти партнеру – одне з головних завдань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як побороти надмірну самовпевненість заради сімейного щастя