Гороскоп на травень 2016 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на травень 2016  для всіх знаків зодіаку
Олексій Котенко дав прогноз на останній місяць весни

Астролог Одруження наосліп Олексій Котенко розповів, чого очікувати в травні

Поділитися:

Травень – улюблений місяць кожного, хто засумував за сонцем і теплом. Чого очікувати від останнього місяця весни? Чи варто планувати нові проекти на роботі? Та як поводитися в особистому житті? Відповіді на ці та інші питання дав астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко. Тож до вашої уваги прогноз для всіх знаків зодіаку.

Олександр ДубінськийОВЕН: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

Ви опинитесь під обстрілом усіляких спокус, які спонукають порушити закон, моральні правила, наявні обмеження, «переступити межу». Намагайтеся втриматись від поваб, інакше уникнути покарання буде вкрай непросто.

На роботі ви перебуватимете в скрутному становищі поза вашою владою. Активізуються недруги, які плестимуть інтриги та докладуть максимум зусиль для того, щоб вас дискредитувати. Ви здивуєтеся, але помітну роль у цій історії відіграє хтось із ваших приятелів. Ситуація ускладняється ще й тим, що вас може потягнути на подвиги. Однак не поспішайте! Якщо розпочнете авантюру, вона, імовірно, позначиться на вашій діловій репутації. Але навіть не думайте панікувати - звільнення малоймовірне.

Зірки радять утриматися від будь-яких «пригод». Спробуйте зняти рожеві окуляри і не сліпо довіряти колегам і друзям. Та й самі поводьтеся стримано та уважно стежте за тим, що кажете.

Спрямовуйте енергію на спілкування з дітьми: їм потрібні ваші увага й турбота. Ви зможете не лише налагодити та зміцнити стосунки, але й провести незабутній час у спільній творчості.

До речі, травень чудово підходить для творчих проектів, нового хобі, для відвідування різних культурних заходів – виставок, лекцій з психології, музичних концертів, поетичних вечорів. Натхнення та яскраві емоції супроводжуватимуть Овнів-романтиків.

Читайте також: Діти, народжені в 2016 році: характер і вдача

А тих, хто зосереджений на питаннях матеріального достатку, місяць порадує підвищенням доходу. Причому, приплив додаткових коштів буде напряму пов’язаний з вашою творчою активністю. Утім, велика ймовірність підвищення окладу і найманим працівникам. Важлива порада: не поспішайте ризикувати великими сумами, особливо починаючи з третьої декади місяця.

Зорі попереджають: у травні варто дбайливо ставитися до свого здоров’я, уникати будь-яких екстремальних розваг і екстремальних учинків.

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

Виблискувати в променях слави – на сцені, перед широкою аудиторією, на екрані телевізора – ось такою є травнева перспектива для багатьох Тельців. Ви просто випромінюєте впевненість у собі, у вас прекрасний настрій, народжуються оригінальні ідеї. Тож не дивно, що оточуючі симпатизують вам і хочуть вас наслідувати. Якщо заплановані важливі презентації чи виступи – призначайте їх на другу декаду травня, оскільки в цей час ви зможете максимально яскраво продемонструвати свої таланти.

На роботі збережуться квітневі тенденції: умови, у яких доводиться працювати, не будуть тими, про які ви мріяли. У когось надмірно зросте навантаження, комусь доведеться працювати понаднормово, «за себе і за того хлопця». Захочеться свободи. Масло у вогонь піділлють корегування робочих планів і поїздок. Однак не поспішайте, час змінювати місце роботи ще не настав. 

Бажання ризикнути грішми, яке з’явилося ще у квітні, супроводжуватиме вас і у травні. Але якщо піддастеся цій спокусі, то результат може і не потішити.

Фортуна усміхнеться в питаннях, що стосуються умов проживання, вирішення житлових проблем та облаштування побуту – тут відбудуться сприятливі зміни.

Можна розраховувати на покровительство та допомогу в домашніх і сімейних справах. І хоча у травні ви продемонструєте неймовірну привітність і гостинність, не раз зберете навколо себе теплі дружні компанії, не поспішайте відгукуватися на прохання дати в борг. Адже повернути ці гроші вам навряд чи вдасться.

Соломія ВітвіцькаБЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

Травень випробовуватиме вас на міцність. Перш за все перевірки зазнають партнерські стосунки, причому, не лише в бізнесі, а й у шлюбі. Ваші партнери виявлятимуть холодність або навіть агресію. Можливі як конфлікти з керівництвом, так і розчарування в коханні. Не виключено, що чорна кішка пробіжить між вами та батьками вашої «другої половинки» або, навпаки, між вашими батьками та шлюбним партнером. Є вірогідність невірності коханого. Однак, якщо ви будете уважними й лагідними,  друга половинка і не подумає віддавати перевагу іншому. Не лінуйтеся працювати над стосунками, адже любов - джерело вашої сили й натхнення

На роботі ситуація не буде простою

Задля досягнення раніше поставленої мети, вам доведеься подолати деякі перешкоди. Одначе завзятості та наполегливості вам не бракує, і, в решті-решт, ви зможете отримати бажаний приз – Ваш проект буде затверджено, звання – отримано, а нагорода не змусить на себе чекати. Чималу роль у щасливому завершенні прориву «через терни – до зірок» зіграє чиєсь таємне покровительство, але дуже багато залежатиме безпосередньо від вас. У цей період, до того ж, треба налаштуватися на відрядження, робочі поїздки – вони достатньо ймовірні.

Дмитро КомаровДруга декада травня - ідеальна для великих придбань у будинок, для затишку та відпочинку, наприклад, дорогих м’яких меблів. Скористайтеся цим сприятливим моментом: Ви зможете не лише правильно вкласти кошти, а й потішити близьких.

Зірки застерігають від будь-яких екстремальних розваг у травні. Краще побережіть себе. Будьте обережними й під час робіт на дачній ділянці. Загалом здоров’я не завдасть клопоту, а, якщо вирішите підлікувати хронічні захворювання, то отримаєте максимальний ефект. До речі, здійснити оздоровчу подорож, відпочити та зміцнити здоров’я – чудовий варіант для травневої відпустки.

Ще одна позитивна тенденція цього місяця – талан у всіх справах, пов’язаних зі страховими компаніями: можна вигідно застрахувати нерухомість або отримати страхову виплату.

Читайте також: Гороскоп здоров'я на 2016 рік

РАК: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

У травні Раки продемонструють надзвичайну винахідливість і оригінальність. Прислухайтеся до своєї інтуїції – у цей період можна чекати якихось осяянь, доленосних знаків і одкровень.

У робочому колективі усе буде не так гладко, як хотілося б. Тож зосередьтеся на термінових завданнях. І тоді вам вдасться виконати усі вимоги, які було висунуто. Будьте терплячими й розсудливими, поспілкуйтеся з друзями – вони зможуть надати вам підтримку й допомогти правильною порадою.

У травні велика ймовірність поїздок, у яких вам щаститиме. В одному з таких відряджень може відбутись перспективне знайомство.

Ракам, які шукають «другу половинку», зорі рекомендують звернути увагу на дружнє оточення: можливо, до вас уже давно виявляють знаки уваги, а ви їх просто не помічаєте?

Побережіть своє здоров’я: харчуйтеся лише свіжою та корисною їжею, не зловживайте алкоголем, оскільки у травні існує ймовірність загострення хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту.

ЛЕВ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

Нарешті Левам пощастило в робочих питаннях. Кар’єрні досягнення принесуть у травні чимало щасливих миттєвостей, причому, ви зможете досягти бажаного підвищення без жодних труднощів, легко та елегантно. Професійний успіх буде відзначено не тільки колегами, а й керівництвом. Довіра до вас зміцниться, а підвищення зарплати стане підтвердженням вашої цінності для компанії.

Фінансова інтуїція залишиться, як і раніше, слабкою, тому краще не випробовуйте долю і не ризикуйте. Відмовтеся від спроб заробити на різниці валютного курсу й полиште намагання виграти в казино або лотерею. Для інвестицій у «перспективний бізнес» травень категорично не підходить. А ось витратити значну суму на «другу половинку» буде не лише корисно, але й неминуче.

Убийте одним пострілом двох зайців: подарунок, зроблений з розумом, без екстравагантних ідей, зможе зміцнити ваші стосунки, розрядити напружену атмосферу, а також стати правильним вкладенням коштів.

Що стосується здоров’я, травми вам не загрожують, тому можна поринути в екстремальні види спорту. Утім, уся ваша увага зараз прикута до роботи. Зорі радять не перестаратися, частіше відпочивати, своєчасно знімати нервове напруження та не зловживати алкоголем, інакше на момент початку літа ваша енергія може вичерпатися.

Алла МазурДІВА: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

Настрій у вас – життєрадісний і оптимістичний, одначе квітневі проблеми, пов’язані з нерухомістю та стосунками, збережуть свою актуальність і у травні. Домашні конфлікти здатні вибити вас із колії, не тішить відсутність розуміння з боку рідних. Ба більше, хтось із старшого покоління прагне нав’язати своє бачення у вирішенні житлових проблем. Послухайте близьких, та не робіть поспіших висновків. Зорі рекомендують закрити цю тему до ліпших часів. 

Найкращий варіант для вас – умовити другу половинку на спільний відпочинок подалі від дому. Така подорож дозволить відволіктися від проблем, поринути в романтичну обстановку, поспілкуватися «про вічне», помріяти, побудувати перспективні плани на майбутнє. Ви не лише прекрасно відпочинете, а й зможете познайомитись з цікавими людьми, які виявляться корисними вам.

Для самотніх Дів добра порада: терміново вирушайте в подорож!

До перелічених плюсів додасться фантастичний роман з іноземцем. А ось тим, хто перебуває у шлюбі та вирушає в дорогу без «другої половники», від’їжджаючи, краще постаратися не зіпсувати стосунки. І попередьте заздалегідь чоловіка (дружину), коли повертаєтеся, щоб обійтися без «сюрпризів» (їхня ймовірність дуже велика).

Для творчих представників цього знаку місяць ознаменується успішним турне, у якому вони продемонструють свої таланти в публічних виступах, також можливе перспективне знайомство. На жаль, взаємини в колективі у травні будуть напруженими. Але вже згодом усе налагодиться.

Анатолій АнатолічТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

У робочому колективі весь травень зберігається тенденція попереднього місяця: метушня та інтриги. Але не забувайте, що вас оточують не лише вороги, а й друзі, на яких можна покластися в скрутну хвилину. Однак, можливо, вам і не доведеться переробляти роботу та виправляти допущені помилки. У цьому допоможе скрупульозність, увага до деталей, які ви вже неодноразово виявляли у квітні. Крім того, чудовим порятунком буде й виконання технічної роботи.

В особистих стосунках – усе стабільно та спокійно.

Приємно, що існує імовірність хорошого заробітку у вашої «другої половини».

Терезам-батькам варто підготуватися до того, що у травні діти потребуватимуть більшої уваги та турботи.

Період відзначений важливими подіями у питаннях нерухомості: наприклад, можна достатньо вигідно придбати ділянку або дачу. Але під час купівлі будьте пильними: ретельно перевіряйте оформлення договору та інших важливих документів, не довіряйте сліпо посередникам, перевірте всі можливі приховані дефекти. 

Руслан СенічкінДо речі, дуже правильним буде застрахувати і нове житло, і вже давно обжиту вами квартиру. Врахуйте, що у помешканні можливий потоп, своєчасно «підстеліть соломку». Окрім того, можна провести дезінфекцію житла, аби вас не турбували мурахи та інші комахи, нашестя яких у травні достатньо імовірне.

Зорі рекомендують у травні дбати про здоров'я та заощаджувати сили – ваше слабке місце здатне завдати певних клопотів. Бережіть його та, звичайно ж, за перших ознак проблеми звертайтеся за допомогою до спеціалістів.

Читайте також: Гороскоп сумісності для всіх знаків зодіаку

СКОРПІОН: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

Ви – одні з небагатьох щасливчиків, кому у травні дуже поталанить у стосунках. На вас може зійти неземне кохання або виникнуть романтичні почуття, схожі на казку. Виявіть ініціативу, і успіх у протилежної статі Вам гарантований. Де шукати свій ідеал? У найближчому оточенні, серед колег, приятелів із соцмереж. Навіть біля будинку або в магазині може статися доленосне знайомство. Існує велика ймовірність службового роману з вашим керівником.

Для тих, чиї стосунки перевірені часом, пора переходити на новий рівень.

Можливо, у травні на вас чекає пропозиція руки та серця.

Можливо, у травні на вас чекає пропозиція руки та серця. Ну а ті, хто вже у шлюбі, насолоджуватимуться ніжністю знову розбурханих почуттів і зможуть максимально зміцнити стосунки.

Любовні пригоди спричинять додаткові витрати – на подарунки та ресторани, модні зачіски й розваги. Тож заздалегідь продумайте про витрати або зробіть хороший фінансовий запас.

Матеріальної підтримки потребуватимуть і ваші діти. Можливо, треба буде облаштовувати особистий простір малечі, створювати затишок у кімнаті. Виявіть якомога більше любові та турботи до найдорожчих. А якщо у вас ще немає дітей, але ви вже задумалися про поповнення родини, обов’язково використайте травень з цією метою.

На роботі панує спокійна ділова атмосфера. Імовірний успіх у публічних виступах. Але можна взяти відпустку та поїхати добряче відпочити. До речі, під час такої подорожі Ви зможете познайомитися з цікавою людиною, з якою виникнуть перспективні взаємини.

Самопочуття у Скорпіонів у травні просто блискуче, що дозволить насолоджуватись життям на повну.

Юлія БорискоСТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

Захопившись серйозним ремонтом ще у квітні, ви у травні продовжите втілювати вашу мрію в реальність. І через це влаштуєте у домівці справжній погром. Зруйновані стіни, будівельне сміття, мішки з оздоблювальними матеріалами... Грандіозні ремонтні роботи вимагатимуть від вас тимчасово змінити місце проживання, а це – додаткові витрати й життя в умовах обмеженого простору. Важко обіцяти, що такі новини потішать ваших рідних. Але якщо ви готові попрацювати у свята й докласти трохи більше зусиль, то зможете істотно прискорити ремонт. Травень сприяє всім, хто вирішив облаштувати своє «гніздечко».

Постарайтеся заручитися підтримкою рідних, пояснивши їм, що незручності – тимчасові, і варто потерпіти зовсім трохи, щоб створити по-справжньому комфортну обстановку в домі.

До речі, можна якийсь час пожити на дачі, а заодно й попрацювати на свіжому повітрі. Адже зараз Стрільцям-дачникам щастить. А ось ті, хто давно мріє про надійного помічника по господарству, зможуть вигідно найняти відповідальну та працьовиту хатню робітницю.

Пошук хорошого місця роботи увінчається успіхом — пощастить безробітним і тим, хто вирішив змінити рутинну багаторічну роботу на цікаву та вигідну. А якщо своїм робочим місцем ви задоволені, то чекайте надбавки до зарплати або посадового підвищення. І хоча численні травневі свята не сприяють трудовому ентузіазму, ті, кому належить власний бізнес, можуть розраховувати на зростання продажів та збільшення клієнтів.

Здоров’я у травні не підведе. І жодних несподіванок, травм та інших неприємностей остерігатися не варто.

Читайте також: Любовний гороскоп 2016

Наталія МосейчукКОЗЕРІГ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

Цього місяця на вас чекає чимало поїздок і спілкуватися з багатьма людьми. Візьміть до уваги, що можливі дезінформація та інтриги в найближчому оточенні. Будьте терплячими. Послабити напруження допоможе читання літератури з психології чи філософії, медитація, заняття будь-якою інтелектуальною або творчою діяльністю. Натхнення, що нахлине, гармонізує ваш стан, вдасться врівноважити негативні та позитивні енергії. На щастя, травень обіцяє хороше здоров’я, а всі неприємності та метушня на роботі з часом розвіються.

Телефони та інші ґаджети у травні бажано не купувати – швидше за все, доведеться переплатити. А ось для придбання автомобіля час вельми підходящий: якщо ви виявите підвищену увагу під час укладання угоди, ретельно оглянете машину, залучите фахівців і скористаєтеся їхніми порадами, то покупка обіцяє бути вигідною.

А, якщо опановуєте професію, вирішили вивчити іноземну мову або отримати інші фундаментальні знання, скористайтеся цим сприятливим періодом, коли ваші здібності до навчання тільки тішать. Дуже корисною буде й поїздка на відпочинок.

До речі, батькам зірки рекомендують проводити з дітьми якомога більше вільного часу: сходіть разом у кіно чи в театр, на концерт улюбленої групи або відпочиньте на природі. Таким чином ви зможете зміцнити довірливі стосунки та провести незабутні хвилини спілкування.

Валентина ХамайкоВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

Вам усміхнеться щастя в багатьох питаннях, пов’язаних із сім’єю та нерухомістю. Можна тільки позаздрити тій теплій і гармонійній атмосфері, яка складеться у травні з вашою «другою половинкою». Можете розраховувати на розуміння та підтримку від шлюбного партнера в усіх ваших починаннях і планах. Але, перш за все, діяти спільно потрібно в напрямку поліпшення житлових умов. Хтось дуже вигідно орендує будиночок на літо, а комусь вдасться здати квартиру на найпривабливіших умовах. Не виняток, що з’явиться палке бажання облаштувати будинок, зробити його затишнішим і оригінальнішим, причому, самостійно. Ваша розумна ощадливість, творче натхнення та вмілі руки дадуть приголомшливі результати. Близькі із задоволенням допомагатимуть у роботі, і зрештою всіх порадує оновлення та поліпшення домашнього інтер’єру.

Травень може вирішити давно назрілі проблеми з нерухомістю.

Вам вдасться вигідно продати чи, навпаки, придбати квартиру, дачу, садову ділянку. Не проґавте пропозицію, яка сама прийде до Вас у руки в другій декаді травня, оскільки і місце розташування, і вартість виявляться просто чудовими. Окрім того, розраховуйте на допомогу коханої людини, зокрема й фінансову. Вона буде дуже своєчасно.

Якщо ж Ви поки самотні, то багато що може змінитися після знайомства з дуже цікавою людиною, яке відбудеться на одному з домашніх свят.

Зорі попереджають, що будь-які витрати на себе, коханого, у травні не лише не обґрунтовані, але й марні. Крім того, зараз Водолії схильні бути неуважними й втрачати речі та гроші на неякісний товар. Зверніть на це увагу. 

На роботі – все спокійно, стабільно, і керівництво до вас виявляє прихильність. І зі здоров’ям немає жодних неприємних сюрпризів.

Читайте також: Астропрогноз для України на 2016 рік

Марічка ПадалкоРИБИ: ГОРОСКОП НА ТРАВЕНЬ 2016

У травні керівництво пильно стежитиме за вами та аналізуватиме помилки. Тож не конфліктуйте, а поки спрямовуйте енергію в мирне русло – саме час узятися за самоосвіту, вивчити щось перспективне, налагодити зв’язки, розширити контакти. Спробуйте себе як командного гравця, відчуйте радість колективної роботи над спільним завданням.

Ольга ФреймутУ середині місяця Ви зможете успішно провести переговори, консультації, причому, як з діловими партнерами, так і з «другою половинкою». Ви будете красномовні, переконливі, знайдете потрібні аргументи і вразите оригінальними судженнями. Будь-яке спілкування в цей період буде дуже вдалим, а укладені контракти принесуть чималий прибуток у майбутньому.

Єгор ГордєєвТеплі зустрічі з друзями теж чекатимуть на вас у травневий період. Вечори в колі близьких людей будуть просто незабутніми. А якщо ви ще не маєте «другої половинки», з’явиться можливість познайомитися з дуже цікавою людиною – у соцмережах, на дружній вечірці, просто на вулиці. Можливо, доленосній зустрічі посприяють брати, сестри та навіть сусіди.

Здоров’я хороше, але у будь-якому випадку бережіть себе, аби жодні життєві обставини не змогли вибити вас із колії.

Дивіться проект Одруження наосліп на нашому сайті.