Міф чи правда: Кохання живе три роки

Психологи Одруження наосліп розповіли, як розпізнати брехню у стосунках.

Поділитися:

Сьогодні о 22:00 глядачі 1+1 побачили новий випуск реаліті шоу Одруження наосліп. Героями сьогоднішнього випуску стали 28-річний красень Валентин і темпераментна Соломія. На шляху до омріяного ідеалу міцної сім’ї пара зіштовхнулася із багатьма труднощами. Молодим людям довелося змінюватися заради один одного та намагатися довіритися своєму партнерові. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Любченко пояснила, чому чоловіки стають «серцеїдами»

Валентин - запальний та активний хлопець. На його рахунку чимало стосунків із красунями, однак вони не переростали у щось серйозне. Чоловік запевняє, що готовий до побудови сім’ї. Валентину пощастило, адже на проекті він мріяв познайомитись із дівчиною на ім’я Соломія, яка буде такою ж пристрасною, як і він, розмовлятиме українською мовою та буде трішки старшою за нього. Чудеса справді трапляються! Її прагнення лідерства та неймовірна цілеспрямованість здатні «запалити» чоловіка. 

Мені здається за усіми рисами характеру вона повністю відповідає його запитам. Соломія - втілення мрії Валентина, - коментує стосунки пари Олена Любченко. 

Під час першого побачення Соломія настрожилась щодо переконань Валентина. Чоловік не вірить, що шлюб здатен тривати більше трьох років. 

«Для Валентина стосунки тривають стільки, скільки продовжується пристрасть. Як тільки пристрасть закінчується, він втрачає людину. Можливо, він й хоче серйозних відносин, однак цьому потрібно вчитися», - кажуть психологи.

Не зважаючи на це, пара у першу ніч заснула в обіймах один одного, а вранці підрахувала свій сімейний бюджет. Виявилось, що Соломія залишила набагато більше коштів, аніж її чоловік.

«Думаю, кожен чоловік почувався б невпевнено, якби зрозумів, що його дружина заробляє більше. Однак якщо у нього є якась інша сфера діяльності, де він виділяється, проявляє свої найкращі якості, а дружина дивитися на нього із захватом, то матеріальний стан відходить на другий план», - стверджує Єгор Тополов. 

Відкриваючись своєму партнеру все більше, Соломія вирішила показати Валентину свої сторінки у соціальних мережах. Однак коли жінка захотіла подивитися сторінки чоловіка, він помітно знітився. Соломія помітила, що у її партнера є чимало переписок із сторонніми жінками. 

Навіть коли вам дуже цікаво, що відбувається в особистих повідомленнях вашого чоловіка, не дивіться. Коли ви використаєте його дозвіл подивитися туди, він обов’язково вирішить, що ви йому не довіряєте, - радить Єгор Тополов. 

Згодом Валентин з легкістю пройшов випробування, які для нього приготувала Соломія. Проте завдання чоловіка виявилося надскладним для жінки. Валентин привів дружину у стрип-бар, де робив компліменти танцюристкам. 

Не можна задовільняти свої потреби, вплутуючи близьку людину у дискомфортну для неї ситуацію. 

Ввечері чоловік зрозумів свою помилку і намагався помиритися із Соломією. Психологи допомогли парі вирішити цю проблему і подружжя вирішило залишити обручки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виявляти почуття до коханих: Поради психологів