«Одруження наосліп» на «1 + 1»: психолог проєкту розповіла, як почати життя з «чистого аркуша»

«Одруження наосліп» на «1 + 1»: психолог проєкту розповіла, як почати життя з «чистого аркуша»

25 червня о 20:20 на телеканалі «1 + 1» покажуть четвертий епізод сьомого сезону романтичного шоу «Одруження наосліп».

Поділитися:

Героями проєкту стали успішні люди, які змогли побудувати кар'єру, але не змогли знайти особисте щастя. Пари підбираються психологами на основі емоційної, сексуальної і психологічної сумісності людей.

Героєм четвертого епізоду став 30-річний власник стоматологічних клінік Олександр.

«У моєму житті весь вільний час займає робота. Нещодавно я зрозумів: хочу повертатися додому, і щоб хтось на мене чекав. У мене завжди були тільки серйозні стосунки, але вони швидко закінчувалися через те, що я був не готовий до сім'ї. Оскільки я стоматолог, мені важлива естетична частина. Сподіваюся, моєю дружиною стане сексапільна, довгонога дівчина, з довгим волоссям», - сказав Олександр.

Його нареченою стала дівчина з обкладинки чоловічих журналів з ім’ям Адель.

«Я прийшла на проєкт для того, щоб поекспериментувати. Зазвичай я вибирала собі чоловіків сама. Зараз я хочу дізнатися і вирішити, який саме чоловік мені потрібен поруч. Сподіваюся, ви мені з цим допоможете. Мої перші стосунки тривали 10 років. Мій колишній чоловік захопився релігією, став сімейним і не приймав мій рід діяльності. На цей момент мені важливо, щоб майбутній чоловік був самодостатній. Щоб він міг прогодувати сім'ю і приймати мене такою, яка я є», - сказала Адель.

Молодят чекає похід в магазин елітного одягу, знайомство з друзями і політ літаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Однією з тем сьомого сезону стала життя «з чистого аркуша». Як почати «ревізію» свого життя і зробити крок в нове життя, розповіла психолог і ведуча проєкту Ірина Кириченко.

«Часто ми роками веземо на собі велику кількість проблем і в певний момент розуміємо, що далі так жити неможливо, треба щось міняти. З чого почати? Успіх залежить від правильно вибудуваної стратегії. Вона, в свою чергу, залежить від розуміння проблеми і причин, за якими ви опинилися там, де зараз перебуваєте. Проведіть «ревізію» у письмовій формі, розділивши лист на 2 колонки. У першій колонці запишіть те, що вам подобається в собі, що надихає, чим надихаєтесь і що із задоволенням візьмете з собою далі, а в другій - від чого втомилися, що обтяжує, від чого страждаєте і що хочете змінити. Починайте зміни з найскладнішого пункту. Марк Твен одного разу сказав, що якщо з ранку з'їсти «жабу», залишок дня буде прекрасним завдяки відчуттю, що найгірше на сьогодні вже позаду. «Жаба» - це та обов'язкова робота, від згадки про яку у вас псується настрій. Якщо жаб кілька, почніть трапезу з тієї, яка «огидніша», і життя стане легше», - сказала Ірина Кириченко.

Чи залишаться молодята разом, і з якими ще труднощами зіткнеться пара, дивіться в проєкті Одруження наосліп в п'ятницю о 20:20 на телеканалі «1 + 1».