Психологи Одруження наосліп розповіли про значення пристрасті у стосунках

Сьогодні о 22.00 на глядачів 1+1 чекає новий випуск Одруження наосліп.

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 на телеглядачів 1+1 чекає новий випуск реаліті Одруження наосліп, у якому покажуть, чи можливо побудувати міцні стосунки лише на пристрасті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти шлях до чоловічого серця

Героєм нової історії кохання, свідками якої телеглядачі стають у кожному випуску проекту, стане успішний бізнесмен Денис з Одеси. 35-річний амбітний чоловік має привабливу зовнішність, пристрасну натуру та характер лідера. Його 11-річний шлюб зазнав краху, і зараз Денис мріє про нове кохання. Його обраницею має стати сильна, харизматична та пристрасна жінка, яка додасть яскравих емоцій у його і так насичене життя. 

На основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності ведучі і психологи Олена Любченко і Єгор Тополов обрали наречену для Дениса, з якою він одружиться наосліп в рамках проекту.
 
Дружиною Дениса стане 31-річна Вікторія з Вінниці, яка працює фітнес-тренером. Незалежна та самостійна дівчина має модельну зовнішність та самотужки виховує доньку. Вікторія мріє про сильного чоловіка, який стане надійним партнером у житті та гідним батьком для її доньки. 

Цікаво, що у союзі двох успішних людей, Вікторії та Дениса, одразу виникли почуття. Проте, сильні характери та особисті амбіції можуть стати на заваді міцним стосункам. 

«Під час зйомок цієї пари ми спостерігали цікаву ситуацію, коли є почуття та пристрасть, але егоїзм заважає будувати стосунки. Часто ми самі не зізнаємось собі в тому, чого прагнемо насправді», - говорить Олена Любченко.

Як вже не раз зазначали психологи програми, запорука міцних стосунків – це взаємна повага та здатність змінюватись заради кохання. 
 
«Пристрасть важлива у стосунках, проте, це ще не все. Він так захопився побудовою власного іміджу, що перестав цікавитись іншим людьми. Йому доведеться зрозуміти помилки минулого та навчитися цінувати свою «другу половинку», інакше чоловік ризикує залишиться самотнім у пошуках привабливої супутниці для підтримки успішного образу», - коментує Єгор Тополов.


 
Що переможе – особистий егоїзм чи справжнє кохання – дивіться у новому випуску реаліті Одруження наосліп о 22.00 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як буллінг у дитинстві впливає на особисте життя